Kapat !
Dursun’dan Uğur İbrahim Altay’a Teşekkür

Dursun’dan Uğur İbrahim Altay’a Teşekkür

Zübeyir Dursun: İşimiz Hizmet Etmek

Dursun’dan Uğur İbrahim Altay’a Teşekkür
2023-06-04 06:28:26

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılından beri Ereğlinin birçok Mahallesinde yürütülen kilitli taş döşeme çalışmaları tüm yoğunluğu ile devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Milletimize hizmet için kendini adayan Ak kadrolar olarak işimiz hizmet etmek diyerek çalışmalar hakkında bilgi verirken, Ereğlinin mahallelerindeki kilitli taş çalışmaları sonucu mahallerdeki değişime dikkat çekti ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Ereğlinin Ulumeşe ve Sarıtopallı mahallesindeki çalışma sahalarında mahalle muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, çalışan ekiple bir araya gelerek Kolay gelsin, emeğinize sağlık dedi.

Dursun devam eden bu hizmete ilişkin şunları kaydetti; 14 Mayısta ve 28 Mayısta Milletimizin teveccühüyle gücümüze güç katarak ve durmak yok yola devam diyerek çalışmaya, milletimize söz verdiğimiz gibi hizmet üretmeye devam ediyoruz. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Ereğlimizin mahallerinde 2020 ‘de başlayan kilitli parke taşı çalışmaları ekiplerimiz gayretiyle yine bugünlerde yoğun bir şekilde devam diyor. Gökçeyazı (Tont) ve Ulumeşe mahallelerimizde kilitli taş çalışmaları tamamlandı ve mahalle sakinlerimizin kullanımına sunuldu. Sarıtopallı Mahallemizde ise halen devam ediyor. Baktığımızda yapılan hu çalışmalar sonucu hem mahallelerimizin çehresi değişiyor hem de belki de en önemlisi kışın çamurdan yazın ise tozdan vatandaşlarımızı kurtarmış oluyoruz. Konya Büyükşehir Belediyemizin Ereğliye hizmetleri tabiki bunlarla sınırlı değil. Ereğli halkımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altaya bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan kilitli taş çalışmaları dolayısıyla mahalle muhtarları ise memnuniyetlerini dile getirerek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya ve çalışmaları yakinen takip eden Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursuna teşekkür ettiler.

Dursun’dan Uğur İbrahim Altay’a Teşekkür

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 20188

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ