Kapat !
CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal, Artık Yeter Dedi

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal, Artık Yeter Dedi

GÖNÜLAL, “ZAMLA YATIP ZAMLA UYANIYORUZ, ARTIK YETER!!!”

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal, Artık Yeter Dedi
2022-07-01 06:41:40

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanı Veysel Gönülal, gündemi değerlendirdi. CHP ilçe başkanı Gönülal, yaptığı açıklamada her gün zamla yatıp zamla uyandıklarını belirterek sandığın bir an önce halkın önüne gelmesi gerektiğini ifade etti.

İlçe başkanı Gönülal tüm dinamiklerinin sahada olduğunu belirterek yaptığı açıklamada;

Hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Aylardır, yıllardır başta genel başkanımız olmak üzere bütün milletvekillerimiz her an, karış karış ülkeyi geziyorlar. Vatandaşlarımızın, memleketimizin dertleriyle dertlenmek; o dertleri tespit etmek ve o dertlere çözüm bulmak üzere yollara düşmüşüz. Çünkü gelecek iktidarın sahibi Cumhuriyet Halk Partisidir ve 20 yıllık AKP iktidarının Türkiyeyi içine soktuğu bu badirelerden, bu sıkıntılardan, bu zorbacı anlayıştan kurtulmanın tek yolu Cumhuriyet Halk Partisidir. Biz önce ayrımcılığı sonlandıracağız. Türkiyede 84 milyon vatandaşa düşüncesi, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun aynı gözle bakarak bu ülkeyi huzura kavuşturacağız. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59963

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI