Biri gözcülük yaptı
Colombia

Biri gözcülük yaptı

Olay, 3 Ağustos günü saat 18.30 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesinde meydana geldi.

Biri gözcülük yaptı
2020-08-09 16:12:23

Konya'da 3 çocuk, iş yerinin güvenlik kamerasını sökerek, çaldı. Çocuklardan biri gözcülük yaparken, diğer 2 çocuk ise sırayla kamerayı sökmeye çalıştı. Bu anlar, çalınan kameraya anbean yansırken, çocuklardan birinin, güvenlik kamerasına bakarak konuşması dikkat çekti.

İş yerinin duvarında bulunan güvenlik kamerasının yanına gelen 3 çocuk, kapıyı tekmeledikten sonra kamerayı sökmek istedi.

Çocuklardan biri gözcülük yaparken, diğer 2 çocuk da sırayla kamerayı sökmeye çalıştı. Boyları kısa olduğu için uzanmakta zorluk çeken 2 çocuk, bir süre sonra kamerayı yerinden söküp, aldı.

Bu anlar ise çalınan güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Çocuklardan birinin, çalınan kameraya doğru bakarak, bir şeyler anlatması ise dikkat çekti. Çocukların, daha sonra başka iş yerine de ayaklarındaki terlikleri attıkları görüldü.

Biri gözcülük yaptı
Biri gözcülük yaptı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 46952

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
KONYA BÜYÜKŞEHİR KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
NEÜ’DEN TAM İSABET
NEÜ’DEN TAM İSABET