Kapat !
Başkan Oprukçu’dan 19 Mayıs Mesajı

Başkan Oprukçu’dan 19 Mayıs Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oprukçu’dan 19 Mayıs Mesajı
2022-05-18 13:16:12

GELECEK GENÇLİĞE EMANETTİR
Başkan Oprukçu mesajında: Aziz Atatürkün 19 Mayıs 1919da Samsuna çıkarak başlattığı ve üzerinden bir asırdan fazla geçen milli mücadelemiz, tarihimizde önemli dönüm noktalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihi boyunca bağımsız yaşamış olan Türk Milletinin dünya üzerindeki varlığını bağımsız olarak sürdürmesi için "Türk Milletini yine milletin kendi azim ve kararı kurtaracaktır" diyerek milli mücadele ateşini yakmıştır. Zor şartlara rağmen bu mücadelede Türk Milleti destansı bir başarı elde etmiştir. Ecdadımızın hangi zorluklarla bağımsızlığımızı elde ettiklerini gelecek nesillerimize çok iyi anlatmalıyız. Geleceğe yön verecek ve toplumların kaderlerinde etkin rol oynayacak yegane unsur gençlerimizdir. Bu manada da Ulu Önder Atatürk en büyük eserim dediği Cumhuriyeti gençlere emanet etmiş, gençlere duyduğu inancı ve güveni ortaya koymuştur. Türkiye Cumhuriyeti, Türk Gençliğinin himayesi altında ilelebet yaşayacaktır. Birlik ve beraberlik içinde, birbirine sevgi ile yaklaşan, vatanına ve milletine yürekten bağlı olan gençlerimizin ülkemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacağına olan inancım tamdır. Bağımsızlığımıza kasteden içerdeki ve dışarıdaki hainler, düşmanlar her zaman milletimizden gereken cevabı almışlardır. Türk Milleti; azim, kararlılık, birlik ve beraberlik içerisinde ecdadının gösterdiği feraseti ilelebet göstermeye de her daim hazırdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve hürmetle anıyor, gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 40800

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI