Kapat !
VEYSEL GÖNÜLAL 19 MAYIS MESAJI YAYINLADI

VEYSEL GÖNÜLAL 19 MAYIS MESAJI YAYINLADI

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal’ın Mesajı

VEYSEL GÖNÜLAL 19 MAYIS MESAJI YAYINLADI
2022-05-18 13:17:54

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramını ve tüm bayramlarımızı coşkuyla kutlamaya hasret kaldığımızı hatırlatarak 19 Mayısın Türk Milletinin düşman işgaline karşı kutsal isyanı başlattığı gün olduğunu ifade etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde atılan bu adımın, bir milletin kaderini değiştirdiğine değinen Gönülal, şunları söyledi:
19 MAYIS ONURDUR
19 Mayıs umuttur, 19 Mayıs onurdur, emperyalizme karşı emsali görülmemiş bir direniştir. 19 Mayıs çaresizliğin, esaretin bittiği gündür. 19 Mayıs bu milletin yüz akı, dik başı, gururdan kabarmış göğsüdür. 19 Mayıs, bu toprakları bizlere vatan yapan ilk adımdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk o nedenle ‘19 Mayıs benim doğum günüm demiştir. İşgal altındaki topraklar, yoksulluk ve çaresizlik içindeki bir milleti küllerinden doğuran kahraman, o tarihi güne doğum günüm diyerek bu günün kurtuluş ve bağımsızlık yolundaki önemini ortaya koymuştur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün bu inancı ve azmi bizim rehberimiz olmuştur. Türk Milletinin kara yazgısı bu rehber ile değişmiştir.
103. YIL COŞKUSU
Sadece Atamızın değil Türkiye Cumhuriyeti Devletinin de doğduğu gün olan 19 Mayıs, Atamız tarafından Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmiş ve Türk Gençliğine armağan edilmiştir. Ulu Önderimiz Atatürk, ‘Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum derken Türk gençliğine olan güvenini de anlatmıştır. Bu tarihi sorumluluğun bilincindeki gençlerimiz hepimizin gururu ve umududur. Bu duygularla Milli bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramını ve bu gururun 103. yılını coşkuyla kutluyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64693

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR