Başkan Oprukçu Sanayi Esnafıyla Yemekte Bir Araya Geldi

Başkan Oprukçu Sanayi Esnafıyla Yemekte Bir Araya Geldi

Başkan Oprukçudan Sanayi Esnafına Can Suyu Olacak Yeni Proje Müjdesi

Başkan Oprukçu Sanayi Esnafıyla Yemekte Bir Araya Geldi
2024-02-13 14:34:33

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Abdullah Yıldırım, Marangozlar Odası Sekreteri Murat Akkaş ve sanayi esnafıyla bir araya gelerek Kentsel Dönüşüm kapsamında herkesin bir iş yeri sahibi olacağının ve Ereğlide küçük sanayi esnafının rahatlatılacağını söyledi.

EREĞLİNİN YARININI, GELECEĞİNİ İNŞA ETMEYE KARARLIYIZ

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Oprukçu: Herkes razı olsun istiyoruz herkesin gönlü olsun diyoruz. Gönülsüz aş hani derler ya karın ağrıtır ya baş kimsenin başı ağrımasın karnı ağrımasın gönlü ferah olsun diye yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Eski buğday pazarı eski sanayinin olduğu bölge inşallah hızlı bir şekilde kentsel dönüşüme konu olacak hiç kimsenin de mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. Allah muvaffak etsin İstanbul Büyükşehir adayımız Cumhur İttifakımızın adayı Murat Kurum Bey sağ olsun o birinci etabı tamamlamıştı ikinci etapta planını istemişti tamam verelim ama planını yap gönder demişti Büyük şehrimizle birlikte planını yaptık gönderdik ve nihayetinde de bize tahsisini değil tapusunu vermeyi uygun gördüler. Biz üretken bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiğimiz için üreten insanı mukaddes ve mübarek insan olarak bilir değerlendirir ve öyle bakarız üretmek kadar kıymetli hiçbir şey yok onun için bir fazla üretene üreticiye destek olmak lazım geldiğini değerlendiriyoruz ve o anlamda da Cumhur İttifakının tarafları olarak biz el ele gönül gönülle Allahın izniyle istikbali artacak ölçüde Büyükşehir Belediye Başkanımız AK Parti İl Başkanımız, İlçe Başkanımız yine Milliyetçi Hareket Partimiz İl Başkanı ve İlçe Başkanı ve ben halihazırdaki Belediye Başkanınız ve Cumhur İttifakının Belediye Başkanı adayı olarak el birliği gönül birliği hakikaten Allah rızasına vesile olacak şekilde uyumlu bir süreci başlatmış olduğum için çok mutluyum. Herkesin dükkan sahibi olabileceği iş yeri sahibi olacağı bir imkanı temin etmek üzere kararlıyız. Sizin talepleriniz doğrultusunda planlayacağız arkadaşlar projelerini hazırlıyorlar inşallah çok hızlı bir şekilde de orada yapıp bitirmeyi planlıyoruz. Ereğlimizde küçük sanayi esnafımızı marangozlar esnafımızı hepsini ama rahatlatmak istiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde Ereğlinin yarınını, geleceğini inşa etmeye kararlıyız. Hepinize çok teşekkür ediyorum Cumhur İttifakının adayı olma şerefini yaşıyorum. Biz adam gibi icraat yaparız, hizmet yaparız. Kapımız hep açık oldu, gönlümüz hem açık oldu hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan

kucaklamaya hizmet etmeye devam ettik inşallah bu hizmetimizi de eserlerimizle inşallah ilave olarak taçlandırdığımızı Ereğlide görecek Konyada görecek inşallah birlikte başaracağız hepinize saygılar sunuyorum, Allaha emanet olun şeklinde konuştu.

SAYIN BAŞKANIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE İNŞALLAH YİNE BAŞKANIMIZ OLUR BİZ DE BAŞKANIMIZLA ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALIRIZ, BERABER ÇALIŞIRIZ

Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Abdullah Yıldırım: Belli bir aşamadan geçtik gayretler çabalar oldu sağ olsunlar ilgilenenler oldu ve huzurunuzda ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ankaraya çok gittik geldik Ankarada her gittiğimiz yerde farklı farklı şeylerle de karşılaştık. Biraz bu iş olur mu olmaz mı diye endişelenmiştik. Ama Sayın Başkan Şubat ayının 8inde tapuyu ben aldım görüşelim dediğinde heyecanla gittik. Kendisine teşekkür ettik oda olarak ve kurmuş olduğumuz kooperatif olarak bize ne zaman herhangi bir görev düşerse kendisiyle beraber hareket edeceğimizi ifade ettik. Ayrıca yine buradan Sayın Başkanımız önümüzdeki dönemde de inşallah yine Başkanımız olur biz de başkanımızla çalışmaktan zevk alırız, beraber çalışırız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

BU KANAYAN YARAYI ÇÖZMEK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BELEDİYESİNE YİNE HÜSEYİN OPRUKÇU BEYE DÜŞTÜ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Daha güzel fiziki şartlara sahip daha güzel altyapıya sahip dükkanda çalışırsınız diye düşünüyorum. Çok güzel bir proje olacak Ereğlimize yakışır bir sanayi sitesi olacak içimden de şunu söylemek geliyor artık eski sanayi yeni sanayi demeyelim de bir tane sanayi diyelim inşallah hepiniz orada toplanın çok da güzel para kazanırsınız diye düşünüyorum. Ereğlinin hep kanayan yaraları vardı bu sanayi projesi de uzun yıllardır kanayan bir yaraydı az önce fiziki şartlarından ve alt yapısından bahsettik herkes şikayetçiydi oraya giden müşteri de şikayetçiydi esnafın kendisi de şikayetçiydi. Yine bu kanayan yarayı çözmek Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesine yine Hüseyin Oprukçu Beye düştü. Allahın izniyle de Hüseyin Oprukçu Başkan bu kanayan yarayı da çözecek tıpkı Ulu Caminin önündeki kanayan yarayı çözdüğü gibi tıpkı Oğuz Atadaki durumu ortadan kaldırdığı gibi inşallah bu sanayi sitesini de Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız Hüseyin Oprukçu Bey Allahın izniyle çözecek diyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesi

üretken bir belediyecilik anlayışına sahip inşallah bu üretken belediyecilik anlayışının devamı da bu proje olacak umuyorum önümüzdeki günlerde yeni projelerde açıklanacak rabbim Belediye Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun. 31 Mart seçimlerinde de siz değerli esnaflarımızdan da destek bekliyoruz Cumhur İttifakı Belediye Başkanı adayımıza yanlış anlaşılmasın bu bir istirham samimiyetinize güvendiğim için bunu söylüyorum. Allahın izniyle 31 Mart günü de sizlerden ricamız Cumhur İttifakımızın Belediye Başkanı adayı Hüseyin Oprukçu Beye oy vermeniz ve bu projelerin çok daha hızlı ilerlemesi çok daha hızlı kökten çözülmesini vesile olacaktır diyorum. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allaha emanet ediyorum şeklinde konuştu.

SİYASET NEZAKET İŞİDİR, SİYASET DAVA İŞİDİR, İŞİ DAVA, VEFA OLAN MUTLAKA CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA OLMALI

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Geldiğim günden beri Ereğlinin hani tabiri caizse kanayan yarası hal ve küçük sanayi sitesiyle ilgiliydi. Ereğlinin dertleri, Ereğlinin sıkıntıları neyse birlikte beraberlik içerisinde hareket ederek bunun çözüme kavuşturmaktı. Biz birlik beraberliğe önem verdiğimiz için hep birlikte ayrı bir kafadan ses çıkmadan birlik beraberlik içerisinde bazı sorunları çözelim istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız ve Hüseyin Başkan olmak üzere bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı bize uyumun ve umudun Cumhur İttifakının olduğunu gösterdi. Çünkü Ereğlide ne yapılacaksa birlik beraberlik içerisinde yalnızca Ereğli kanadında değil Konya, Ankara kanadında da birlikte olduğumuzu bu toplantımızda gösterdi. Hüseyin Başkan Allah razı olsun ben o kadar da beklemiyordum ama o kadar çok çalışma hazırlamış ki yani hani başkana dedim ki başkanım gece gündüz uyumuyor musun sürekli elinde defteriyle bir sürü çalışma metni hazırlamış orada bunu masaya yatırdı şunlar şunlar yapılmalı bunu abartmıyorum. Gerçekten şaşırdım Başkanıma da bu minvalde çok teşekkür ediyorum. Bizim sloganımız belli bir belediye hayal edin işi gücü millete hizmet davası millete hizmet olsun. Hüseyin Başkan da ben bunu gördüm arkadaşlar gerçekten laf üstüne laf koymak için değil taş üstüne taş koymak için tabiri caizse yaratılmış bir adam olarak gördüm. Hüseyin başkan için biz bahsettik çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi diye ustalık döneminde de hizmet üretmeye eser üzerine eserler bırakmaya kararlı. Bu dönemde artık diyor bir şeyler yapmak istiyorum bana da söyledi Ereğli için bir şeyler yapmak istiyorum hizmet etmek istiyorum bunun aşkıyla yanıp tutuşuyorum birlikte olalım beraber olalım dedi kendisine yine teşekkür ediyorum. Bu konuda da biz de yanındayız yani gerek Konya Büyükşehir Belediyesi olarak gerek Bakanlık olarak onunla birlikte hareket edeceğiz. Hüseyin Başkandan bahsediyoruz ama bu eserleri de bize getirecek olan beraber bunları yapacak olan

Hüseyin Başkan olduğu için bugün Ereğli Belediyesini anlatıyoruz. Ereğli Belediyesi bu dönemde şunu görüyorum gururdan, kibirden uzak tevazu alçak gönüllülükle halkının yanında hizmet ediyor. Bu gayretin de bizce ödüllendirilmesi gerekiyor 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Hüseyin Başkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızın gayretlerinin ödüllendirilmesi için sandıklarda sizlerden destek istiyoruz. Cumhur İttifakının iki ayağı var arkadaşlar bir tanesi AK Parti diğeri de Milliyetçi Hareket Partisi sanki Cumhur İttifakının başka bir İttifak ortağı varmış da biz de onu destekliyormuş gibi bazı söylemler var. Cumhur İttifakında kimler kimlerle el ele geziyor asıl siz buna bakın bırakın ölenler öldü siz canlıya bakın bırakın dönme dolaplar dönsün sizler hakikate bakın. Hakikat şudur siyaset bir vefa işidir, siyaset nezaket işidir, siyaset dava işidir. İşi dava, vefa olan mutlaka Cumhur İttifakının yanında olmalı hepinize saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olun şeklinde konuştu.

Başkan Oprukçu Sanayi Esnafıyla Yemekte Bir Araya Geldi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52284

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR