Kapat !
Başkan Altay: “Konyalılar Olarak Hatay’da Gayretle Çalışıyoruz”

Başkan Altay: “Konyalılar Olarak Hatay’da Gayretle Çalışıyoruz”

Başkan Altay: “Konyalılar Olarak Hatay’da Gayretle Çalışıyoruz”

Başkan Altay: “Konyalılar Olarak Hatay’da Gayretle Çalışıyoruz”
2023-02-10 12:59:14

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yüzyılın felaketinde yaraları sarmak için ilk günden itibaren Hataydaki deprem bölgesinde arama kurtarma ve koordinasyon çalışmalarına destek veriyor. Bulundukları bölgede deprem sonrası ilk kez sıcak ekmek çıkaranın Konya olduğunu belirten Başkan Altay, Şu an itibariyle 25.000 ekmeğimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Mobil mutfaklarımız hizmet veriyor. Konyalılar olarak sanayicilerimiz, iş insanlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız sıcak yemek ve erzak dağıtım konusunda gayretle çalışıyoruz. Konyalılara gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, depremin hemen ardından ulaştığı Hatayda arama kurtarma, yardım, destek ve koordinasyon çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan yıkıcı depremlerin ardından ilk günden itibaren Hatayda çalışmalara katılan Başkan Altay, Konyalılar olarak Hataydaki çalışmalara devam ettiklerini belirterek; belediyeler, odalar, sivil toplum kuruluşları, sanayiciler olmak üzere Konya olarak topyekün bir destek halinde olduklarını söyledi.

Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinin bahçesinde Konyalı bir firmanın kurduğu fırınla deprem sonrası bulundukları bölgede ilk kez sıcak ekmek çıkardıklarını kaydeden Başkan Altay, Birkaç gündür ekmek ihtiyacını buradan karşılıyoruz. Şu an itibariyle 25.000 ekmeğimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Hemen yan tarafta da Konyalı hayırsever iş adamımız tarafından gönderilen ekibimiz çorba üretiyor. Antakya merkezin birçok yerinde hem sanayicilerimiz, iş insanlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız sıcak yemek ve erzak dağıtımı konusunda gayretle çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin mobil mutfak ekipleri günlük bölge insanına ve ekiplere destek oluyor. Yaraları bir an önce saracağız. Tüm Hataya geçmiş olsun diyorum ve tüm Konyalılara gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun açıklamasında bulundu.

#KonyaBüyükşehir

#Deprem

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 86711

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!
EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI
EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI