Kapat !
Başkan Altay Etkinliğe Katılan ve Katkı Sağlayan Herkese Teşekkür Etti

Başkan Altay Etkinliğe Katılan ve Katkı Sağlayan Herkese Teşekkür Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: İstanbul’daki “Konya Günleri” Dolu Dolu Geçti

Başkan Altay Etkinliğe Katılan ve Katkı Sağlayan Herkese Teşekkür Etti
2022-10-03 22:23:46

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Atatürk Havalimanında düzenledikleri Konya Günlerinde on binlerce misafiri ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 4 gün boyunca Konyanın tüm güzelliklerinin tanıtılması için dolu dolu geçen etkinliğe katılan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesinin şehrin kendine özgü kültür, sanat ve özel tatlarının tanıtılması amacıyla düzenlediği İstanbul Konya Günleri dolu dolu geçti.

Atatürk Havalimanındaki İstanbul Konya Günlerinin açılışı; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde yapılmıştı.

ETKİNLİĞİMİZ BÜYÜK BİR COŞKUYA SAHNE OLDU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbulda 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenledikleri etkinlik kapsamında özellikle İstanbuldaki Konyalılarla kucaklaşarak hasret giderdiklerini söyledi.

Konya Günlerinde on binlerce misafiri ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altay, 4 gün süren etkinliğimiz büyük bir coşkuya sahne oldu. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz, üniversitelerimiz ve tüm katılımcılarımızla birlikte şehrimizin kültürel zenginliklerini, tarihi dokusunu ve yöresel yemeklerini katılımcılarla buluşturduk. Birçok Konyalı markamız açtığı stantlarda ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunma fırsatı buldu. Valiliğimiz, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla oluşturduğumuz bu birlik ve beraberlik daim olsun inşallah. Konyanın tüm güzelliklerinin tanıtılması adına dolu dolu geçen etkinliğe katılan, katkı sağlayan, destek olan herkese teşekkür ederim. dedi.

KONYALI ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Konya Günlerinde kurdukları stantlarla yerlerini alan Konyalı esnafın da adeta yüzü güldü. Etkinlik alanını ziyaret eden misafirler, şehrin kendine ait kültürünün, sanatının ve mutfak lezzetlerinin tanıtıldığı birbirinden renkli stantlarda alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlamış oldu.

İstanbulda yaşayan ve çevre illerden gelerek Konya Günlerinde buluşan Konyalılar, şehir hasretini giderdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya teşekkür ettiler.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64690

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!
UMUT GELECEK EREĞLİ DEĞİŞECEK!