BAŞKAN ALTAY: “BAŞKA KONYASPOR YOK”

BAŞKAN ALTAY: “BAŞKA KONYASPOR YOK”

ŞAMPİYONU KONYA BELİRLEYECEK

BAŞKAN ALTAY: “BAŞKA KONYASPOR YOK”
2024-05-26 08:51:44

Trendyol Süper Ligde 2023-24 sezonu pazar günü oynanacak maçlar ile sona erecek. Tümosan Konyaspor sezonun son maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Bugün Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00da başlayacak. Mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlunun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Muhammet Ali Metoğlu görev alacak.

KONYASPORA BİR PUAN YETECEK

Ligde 37 maç sonunda 41 puan toplayarak 15. sıraya demir atan yeşil-beyazlılar, küme düşme hattının 3 puan üstünde yer alıyor.
Tümosan Konyasporun rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmadan kümede kalması için son haftayı 1 puanla kapatması gerekiyor. Aynı şekilde Galatasarayın da Fenerbahçe İstanbulspor maçının sonucuna bakmadan şampiyon olması için 1 puan alması gerekiyor. Konyaspor-Galatasaray maçının berabere bitmesi halinde Galatasaray şampiyon olacak Tümosan Konyasporda kümede kalacak. Aksi takdirde rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalacak.
Son hafta mücadelelerinde Konyaspor, Ankaragücü ve Hatayspor ile birlikte ligde küme düşen son takım olmamak için mücadele edecek.

GALATASARAY KONYADA KAZANAMIYOR

Konyaspor karşısında deplasmanda şampiyonluk maçına çıkacak Galatasaray'ın şansı ise rakibine karşı tutmuyor. Sarı-Kırmızılılar, ligde deplasmanda Konyaspor ile oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray; 2021'de 4-3, 2022'de 2-0, 2023'te ise 2-1'lik skorlarla Konyaspor'a mağlup oldu.

BAŞKA KONYASPOR YOK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başka Konyaspor Yok diyerek takıma tam destek verdilerini açıkladı.

Altay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Konyasporumuz pazar günü sezonun son maçına çıkacak.

Konya olarak bugüne kadar olduğu gibi pazar günü de kenetlenerek Konyasporumuz için tek yürek olacağız.

Takımımıza olan güvenimiz tam. Futbolcularımız sahada bizler tribünde şanlı arma için 90 dakika üstümüze düşeni yine yapacağız."

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 36585

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI