Kapat !
Akşehir Mahalle Yollarına 23 Milyon

Akşehir Mahalle Yollarına 23 Milyon

Konya Büyükşehir’den Akşehir Mahalle Yollarına 23 Milyonluk Yatırım

Akşehir Mahalle Yollarına 23 Milyon
2022-11-09 18:35:17

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022 yatırım programı kapsamında Akşehir ilçesine 23.8 kilometre daha mahalle yolu kazandırdıklarını belirterek, 23 milyon lirayı bulan çalışmanın Akşehirlilere hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 ilçede mahalle yollarının kalitesini yükseltmek ve vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermek için yoğun mesai yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sorumluluk alanlarında bulunan mahalle yollarında kaliteyi artırmaya büyük önem verdiklerini vurguladı. 2022 yatırım programı kapsamında Akşehir ilçesine de 23.8 kilometreyi bulan mahalle yolları kazandırdıklarını kaydeden Başkan Altay, Bu yıl Konya genelinde 600 kilometreden fazla mahalle yolu çalışması yürütüyoruz. Bu doğrultuda programa aldığımız Akşehir ilçemize bağlı; 2 kilometrelik Ortaköy mahalle yolu, 1.5 kilometrelik Doğrugöz mahalle yolu, 2.8 kilometrelik Ilıcak devlet bağlantı yolu, 2.5 kilometrelik Tekke mahalle yolu ve 14.5 kilometrelik Engilli-Ilıcak-Çamlı-Çakıllar-Yaylabelen grup yolu çalışmalarımız tamamlandı. Maliyeti 23 milyon lirayı mahalle yollarının Akşehirimize ve Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum. diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 28398

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE BİR İLK
EREĞLİ’DE BİR İLK
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ