Kapat !
Akpınar: Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Yanınızda Olacağım

Akpınar: "Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Yanınızda Olacağım"

Akpınar: Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Yanınızda Olacağım

Akpınar: Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Yanınızda Olacağım
2024-03-25 00:28:27

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ereğli adayı olan Umut Akpınar, Gülen yüzüyle Ereğli halkının takdirini ve sempatisini toplamaya devam ediyor.

Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren yoğun bir tempoyla çalışmaya başlayan barışçıl yaklaşımları ile sevilen isim Umut Akpınar, Ereğliyi karış karış gezerek dert dinliyor, çözüm üretiyor, projelerini anlatıyor.

Ereğli çevresinde kendisinin de tarımla uğraşmasından dolayı tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yerleri ziyaret eden Akpınar, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Ereğli kırsalında yalnızca seçimden seçime değil, her zaman halkın içinde olacağını, bütün sorunların üstesinden de yine Ereğli halkıyla birlikte geleceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar,

"Sokak sokak, uzak-yakın demeden geziyor, nakış nakış işliyoruz. Biz Ereğliye inandık, Ereğlide bize inandı. Daha yaşanabilir, daha sorunsuz, daha modern bir Ereğli için çıktığımız bu yolda bize destek olan, hanelerini ve gönüllerini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Sözümüz söz. Ereğli hizmete doyacak. Kazanan Ereğli olacak, kazanan insanlık olacak" diye konuştu.

Kalkınmanın köyden başlayacağını söyleyen Bülent Ecevitin sözünü hatırlatan Akpınar, Kırsala önem vereceğiz. Çiftçimizin ürettiği ürün elinde kalacak korkusu olmayacak. Kooperatifleşme ve çiftçi desteklerimiz kırsalda yaşayanları mutlu edecek. Bir yandan Kırsaldan göçü önleyecek, diğer yandan merkeze teknolojiyi getirerek üreten bir Ereğli inşa edeceğiz. Dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 82646

Kullanıcı Adı

  • Sadettin köşşekolu
    25 Mart 2024 Pazartesi

    Umut hoca başaracak. yıpranmamış bir yüz

  • Kemal girgin
    25 Mart 2024 Pazartesi

    Çok gerçekçi yaklaşımları ve düşünceleri var bu adamda iş var eminim büyük heyecanla iyi bir başkanlık yapacağını öngörüyorum umut akpınar da,yolu açık olsun ereğlimiz için kazanç olscağını düşünüyorum


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...