Kapat !
NEDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

NEDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

YENİDEN REFAH PARTİSİ 11. SIRA MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDEN ZAFER ARAN İDDİALARA CEVAP VERDİ...

NEDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
2024-03-28 03:42:37

Zafer Aran sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle

Değerli hemşehrilerim,

Yeniden Refah Partisi üyelik ve meclis adaylığından istifa sebebim, Özkan beyin kendisinin bildiği halde, söylediği yalanı gibi başkan yardımcılığı değildir. Bir başka talebim karşılıksız kaldı diye de istifa etmedim. Menfaat beklemeden partiye gönül vermiş insanım. Ulu cami gibi mübarek bir makamın önünde insanların yüzüne bakarak, arkamdan yalan konuşmayın çarpılırsınız. Dediğim gibi, Yeniden Refah partisi Ereğli'de yolundan, ilkelerinden, milli ve İslami değerlerinden, Erbakan hocamın görüşlerinden uzaklaşmıştır. Kin ve nefret yuvası haline gelmiş bir ortamda benim işim olmaz. Maksatları kişisel hırs ve düşmanlıkların ortamı olmuştur. Dün birbirine kıble olsa dönüp namaz kılmam diyenler, bugün aynı safta namaza durmuşlar. Bu şehrin değeri olan kurumlara zarar verenler, yarın nasıl fayda verecekler.

Değerli Ereğli halkı, bugün birilerinden intikam almak adı altında şehrimizin geleceğine zarar vermek bize yakışmaz. Şehrimizin, çocuklarımızın geleceği için, doğru kararı verecek olan yine sizlersiniz. Allah'a emanet olun

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 30220

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...