EREĞLİ’DE CİNAYET

EREĞLİ’DE CİNAYET

Sarı Yavuz lakaplı Yavuz Çaphan cinayete kurban gitti

EREĞLİ’DE CİNAYET
2024-04-27 06:43:35

Ereğli'de akşam saatlerinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleşen silahlı saldırıda Sarı Yavuz lakaplı Yavuz Çaphan hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı.

Olay Ereğli'nin merkezinde bulunan Hacı Mütahir Mahallesi, Dr. Rauf Denktaş Caddesi Yunus Emre Parkı bankamatikleri karşısındaki Er Edem Pastahanesinde meydana geldi.

İşletmede arkadaşıyla çay içmek için oturmakta olan Yavuz Çaphan isimli şahıs henüz kimliği belli olmayan şahısların silahlı saldırısına uğradı.

Olayın yaşandığı yerin bir arka sokağında bulunan kafeler sokağından geldikleri iddia edilen iki kişinin kaldırıma sıfır noktada bulunan işletmenin önüne gelerek Sarı Yavuz lakaplı şahsın kafasına arkadan iki el ateş ettikleri iddia edildi.

Saldırı sonrası kafasına isabet alan Yavuz Çaphan olay yerinde hayatını kaybederken, olayda Çaphanın yanında bulunan arkadaşının da yaralandığı öğrenildi.

Yaralı şahıs olay yerine gelen Ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, emniyet ekipleri her yerde olayı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çalışma soruşturma başlattı.

EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 60927

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BİLİM MERKEZİ NAMES 2024’E EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
KONYA BİLİM MERKEZİ NAMES 2024’E EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
AV TÜFEĞİ OLAN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ UYARI
AV TÜFEĞİ OLAN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ UYARI