Kapat !
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Ereğli’de Cumhur İttifakı’nın Ayak Sesleri...

CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
2024-03-29 16:12:34

Cumhur İttifakının Büyük Zafer Yürüyüşü Muhteşem Miting ve Konserle Taçlandı...

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Remzi Karaarslan, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Oda ve Birlik Başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, yol arkadaşları ve on binlerce vatandaşla bir araya geldiler.

YÜRÜYÜŞÜMÜZ ZAFER YÜRÜYÜŞÜYDÜ, YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ 31 MARTTA YAPILACAK OLAN SEÇİMİN MÜJDECİSİ OLARAKTAN GÖRDÜM

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Remzi Karaarslan: Bugün Ereğli kararını vermiş. Yürüyüşümüz Zafer yürüyüşüydü, yürüyüşümüzü 31 Martta yapılacak olan seçimin müjdecisi olaraktan gördüm. Cumhur İttifakı Belediye Başkanı adayımız Hüseyin Oprukçuya şimdiden hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki yıllarda da göreceğiz ki Ereğlimiz vilayet olacak Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Genel Başkanımız bunun müjdesini verdi şeklinde konuştu.

31 MARTTA HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANI TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞINIZA CAN-I GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz: Artık Vilayet olmaya doğru yürüyen bir Ereğli görüyorum. 31 Martta Hüseyin Oprukçu Başkanı tekrar Belediye Başkanı yapacağınıza can-ı gönülden inanıyorum şeklinde konuştu.

YÜKSEK BİR KATILIMLA SANDIKLARI PATLATALIM İL OLMAYI YÜZÜMÜZÜN AKIYLA İSTEYELİM

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: Ereğlinin yiğit insanları hepinizden Allah razı olsun. Yüksek bir katılımla sandıkları patlatalım il olmayı yüzümüzün akıyla isteyelim şeklinde konuştu.

İŞİMİZ BİTMEDİ BU FRAGMAN, 31 MARTTAKİ ZAFERİMİZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Bu yürüyüşümüzün adına zafer yürüyüşü dedik, bu zamana kadar Ereğlimize zaferimizi ilan ettik. İşte bu ortam da bunun göstergesi. İşimiz bitmedi bu fragman, daha 31 Martı bekliyoruz. 31 Marttaki zaferimiz şimdiden kutlu olsun şeklinde konuştu.

ALLAH'IN İZNİYLE VİLAYET EREĞLİNİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SİZLERE HİZMET ETMEK DE BİZE NASİP OLACAK

Başkan Oprukçu: Sevgili hemşerilerim bize her zaman destek verdiniz, biz de Ereğli'mize inanılmaz hizmetler yaptık. Cumhur'un gücüyle de hizmetlerimize devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Ereğlimizde uyum içinde birlikte yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açı, açığı olmayan, işsizi kalmayan bir Ereğli istiyorum, bunu da bu dönem başardığımızı göreceksiniz. Ereğli'miz, huzur şehri Vilayet Ereğli olacak. Allah'ın izniyle de Vilayet Ereğlinin Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmek de bize nasip olacak. Birlikte başarmanın da onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız. Tüm hemşerilerimize büyük zafer yürüyüşümüze, miting ve konserimize katıldıkları için teşekkür ediyor, 31 Mart'ta zafer kutlamamıza da bekliyorum şeklinde konuştu.

HÜSEYİN BAŞKANIM 31 MART AKŞAMI ZAFER KONUŞMANI ŞİMDİDEN HAZIRLA, ELHAMDÜLİLLAH BU KALABALIK SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZI GÖSTERİYOR

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Cumhur İttifakının gücüyle, birliğin gücüyle milli irade bayramımız şimdiden kutlu olsun. Hüseyin Başkanım 31 Mart akşamı zafer konuşmanı şimdiden hazırla. Elhamdülillah bu kalabalık seçimi kazanacağımızı gösteriyor şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
CUMHUR İTTİFAKI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69639

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOLDA PLAY-OFF’TA MÜCADELE EDECEK
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOLDA PLAY-OFF’TA MÜCADELE EDECEK