Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor

Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor

Başkan Altay: “Küçük Aymanas Caddesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmasına Başladık”

Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
2024-04-27 14:26:39

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğinde yapımına başlanan Küçük Aymanas Caddesinde sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahmet Özcan Caddesi ile Alparslan Türkeş Caddesini birbirine bağlayan 1.4 kilometre uzunluğundaki caddede sıcak asfalt çalışmalarının başladığını, caddenin birkaç gün sonra hizmete açılacağını söyledi.


Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğinde kamulaştırması ve alt yapısı tamamlanan Küçük Aymanas Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir içi trafiği rahatlatmak için Abdülhamid Han Caddesi, Necmettin Erbakan Caddesi, Alparslan Türkeş Caddesi, Kazakistan ve Karabağ Caddelerini açtıklarını, 4 yeni köprülü kavşak inşa ettiklerini belirterek, Ahmet Özcan Caddesiyle Alparslan Türkeş Caddesini birbirine bağlayacak Küçük Aymanas Caddesinin de bu anlamda önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Küçük Aymanas Caddesinde Meram Belediyesi ile birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Altay, Dr. Ahmet Özcan Caddesi ile Alparslan Türkeş Caddesini birbirine bağlayan 1.4 kilometre uzunluğundaki caddemizde ekiplerimizce sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Gidiş geliş çift şerit olacak caddemizde sıcak asfalt çalışmalarının ve bisiklet yollarının birkaç gün içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Merama yakışır bir cadde olacak Küçük Aymanas Caddemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 92279

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi