Kapat !
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...

Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...

Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...

Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
2024-03-28 16:53:05

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özer Karakayacı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Atakent Mahallesini ziyaret ettiler.

SİYASETİN İÇİNDE BULABİLECEĞİNİZ EN TECRÜBELİ CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIMIZDIR

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: Akıl sonradan pişman olmak için düşünmeden karar vermek değil, akıl düşünerek geleceğe güzel karar vermekle sonuca ulaşacak bir duygudur. Siyasetin içinde bulabileceğiniz en tecrübeli Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Oprukçu Başkanımızdır. Bizlerde burada destek veriyoruz, tuttuk elini bırakmayacağız şeklinde konuştu.

BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE HEPSİ HÜSEYİN BAŞKANIMDA MEVCUT GEÇMİŞTE YAPTIKLARI GELECEKTE YAPTIKLARININ TEMİNATI O YÜZDEN SİZDEN RİCAMIZ BU BİLGİYE, BİRİKİME VE TECRÜBEYE EL VERMENİZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Artık zaferimize, büyük yürüyüşümüze çok az kaldı, sona geldik. Ben inanıyorum ki Ereğlili birçok hemşerim burada olanlarda dahil olmak üzere kararını vermiştir kararını vermeyenler varsa da Cumhurun gücünü, Cumhur İttifakının birliğini ve beraberliğini gördüğü zaman Pazar günü oyunu Cumhur İttifakından yana kullanacaktır. Bilgi, birikim, tecrübe hepsi Hüseyin Başkanımda mevcut geçmişte yaptıkları gelecekte yaptıklarının teminatı o yüzden sizden ricamız bu bilgiye, birikime ve tecrübeye el vermeniz şeklinde konuştu. EREĞLİDE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İSTİYORSAK BU DÖNEM PAZAR GÜNÜ HÜSEYİN BAŞKANA TAM DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Cumhur İttifakı pazara kadar değil, mezara kadar kurulmuş bir İttifaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Ereğlide taş üstüne taş koymak istiyorsak bu dönem Pazar günü Hüseyin Başkana tam destek vermemiz gerekiyor. Taş üstüne taş koyma zamanı, hizmet ve eser zamanı, Türkiye yüzyılında Ereğlinin şahlanma zamanı. Hizmet ve eser istiyorsak bunun adresi Cumhur İttifakıdır şeklinde konuştu.

EREĞLİ'MİZİN DE VİLAYET OLACAĞINI CÜMLE ALEM YETKİLİ AĞIZLARDAN DUYDU VE DESTEKLERİNİ GÖRDÜ

Başkan Oprukçu: Dün geldiğimde Atakent bana sahip çıktı, yine sahip çıkacağına eminim. Biz de gecemizi gündüzümüze katarak Ereğli'mize ve Atakentimize adam gibi hizmet ettik. Cumhur'un gücüyle de hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Sevgili hemşerilerim her geçen gün zafere bir adım daha yaklaşıyoruz. Bugün de çok değerli misafirlerimiz müjdeleriyle geldiler ve bu daha başlangıç olacak. Ereğli'mizin de Vilayet olacağını cümle alem yetkili ağızlardan duydu ve desteklerini gördü. Ereğli'miz seçimden sonra Vilayet olacak. Vilayet Ereğliyi de beraber inşa edeceğiz. Kamuoyu yoklamasında açık ara öndeyiz, Ereğli'mizin dağıyla ovasıyla, doğusuyla batısıyla bir ve beraber olduğunu Pazar günü göreceğiz. Seçimden sonra da Ereğli'miz bir taraftan şehircilik anlamında gelişecek, bir taraftan da yoğun bir şantiye alanına dönecek, doğalgaz gitmeyen yerimiz kalmayacak ve kalan yerleri de en kısa zamanda tamamlayacağız. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

EREĞLİNİN TEK İSTEĞİ, ARZUSU, HAYALİ OLAN İL OLMA HAKKINI NE KADAR FAZLA HAK ETTİĞİNİ ANLATABİLELİM, BUNUN İÇİN SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özer Karakayacı: Ben sizden % 65 oy istiyorum. Çünkü biz seçim sonuçlarından sonra Ankaraya gittiğimizde liderimiz Devlet Bahçeli Beye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana Ereğliyle ilgili raporlarımızı ilettiğimizde %65 ‘in üzerinde Cumhur İttifakına destek vermiş Ereğlinin tek isteği, arzusu, hayali olan İl olma hakkını ne kadar fazla hak ettiğini anlatabilelim. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar şeklinde konuştu.

Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 65109

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor