Kapat !
ZİRAAT ODASINA KAYYUM ATANDI

ZİRAAT ODASINA KAYYUM ATANDI

HABERİ TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ DUYURDU

ZİRAAT ODASINA KAYYUM ATANDI
2023-03-02 17:26:03

Meram Ziraat Odası, 2022 yılı aralık ayında yapılması gereken Meram Ziraat Odası seçimlerinin yapılamadığını, yönetim kurulunun görev süresinin 28.02.2023 tarihinde bittiğini belirtilerek kayyum atandığı açıklandı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin aldığı karar ile Meram Ziraat Odası Başkanlığına Mustafa Hepokur kayyum olarak atandığı bilgisi aktarıldı.

Türkiye Ziraat Odasından yapılan açıklamada; 2022 yılı Aralık ayında yapılması gereken Meram Ziraat Odası Delege Seçimleri yapılamadığından ve Oda Meclis ve Yönetim Kurulunun görev süresi 28.02.2023 tarihinde bittiğinden dolayı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından 6964 sayılı Kanunun 18/7 maddesi hükmü kapsamında, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Meram Ziraat Odası Başkanlığında iş ve işlemlerin devam etmesi, Oda üyesi çiftçilerin mağdur olmaması için Oda eski Meclis Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak şahsımı 01.03.2023 tarihinden itibaren "Yönetim Kayyımı" olarak görevlendirmiştir. Bu süreç içerisinde Meram Ziraat Odası Delege Seçimleri tamamlandıktan sonra, Oda Genel Kurulu yapılarak Oda Organlarının seçilme işlemi tamamlanacaktır ve bunun akabinde Kayyımlık görevi sona erecektir. denildi.

#MeramZiraatOdası

#Kayyum

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 41612

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI