Kapat !
ZAFER PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI REMZİ YÜCEL’DEN AKP YE BÜYÜK TEPKİ-

ZAFER PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI REMZİ YÜCEL’DEN AKP YE BÜYÜK TEPKİ-

Remzi Yücel: Çocuklarımızı siyasi emellerinize alet etmeyi bırakın!

ZAFER PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI REMZİ YÜCEL’DEN AKP YE BÜYÜK TEPKİ-
2022-11-11 12:37:03

Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Remzi Yücel, Geleceğimizin yegane temelleri çocuklarımız, sizin siyasi arka bahçelerinizin oyuncakları olamaz. Bir hediye verilecekse bunu veren bir İlçe Başkanı değil yetkili olan kurum yöneticisi olmalıdır dedi.

Remzi Yücel açıklamasını şöyle sürdürdü:

Görüyoruz ki AKP İlçe Başkanı, İlçe Başkanlığı ceketini bırakıp Büyükşehir Belediye Başkanlığı ceketini giymiş gibi Büyükşehir Belediyesinin hediye olarak Ereğlili çocuklara göndermiş olduğu topları hediye ediyor. Hediye etmenin yanında bir de boy boy fotoğraf çekinip bunları servis ediyor. Ülkede siyaset yapılabilecek herşeyi bitirdinizde şimdi de çocuklara mı el attınız? AKP İlçe Başkanının görevi top dağıtmak mı? Bu kirli oyunlarınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz? Sizin haricinizde hangi siyasi parti okullara, camilere, ilim ve bilim alanlarında siyaset yapmaya çalışıyor? Yoksa 2023 seçimlerinde iktidarı kaybedeceğinizi anladınızda çocukları siyasi emellerinize alet edecek kadar düştünüz mü?
Biz Zafer Partisi olarak Bilim, Birlik, Barış ilkeleriyle çıktığımız bu yolda birinci ilkemiz olan Bilim'in kapsadığı çocuklarımızın üzerinden hiçbir zaman siyaset yapmadık, yapanlarında karşısında dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Buradan İlçe Kaymakamına, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Büyükşehir Belediye yöneticilerine sesleniyorum. Ereğli'nin Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü, Büyükşehir Belediye Temsilcisi, AKP İlçe Başkanı mı yoksa sizler misiniz? Eğer sizseniz yapılan bu büyük ayıbı ivedilikle düzeltin ya da o koltukları bir an önce boşaltın.
Zafer Partisi iktidarında Kaymakam asli görevini, Milli Eğitim Müdürü asli görevlerini yapacaktır. Bizde dahil hiçbir siyasi parti yerel yönetimlerin üzerinde olmayacaktır.

Son olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünü size bir daha hatırlatmak isterim.
''Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirmeyen uluslar, temeli çürük binalar gibi yıkılırlar.''

Çocuklarımızı ve gençlerimizi sizin çürük siyasetlerinize asla alet ettirmeyeceğiz. Bunu sakın unutmayın!

Okullardan, Kışlalardan, Camiilerden ellerinizi çekin siyaseti siyaset arenalarında yapın!

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43284

Kullanıcı Adı

  • Fatih ince
    11 Kasım 2022 Cuma

    Bittiler başkan son çırpınışları. v kuşağı bitirecek onları


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI