ZAFER PARTİSİ BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ZAFER PARTİSİ BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Ereğli kamuoyuna duyurulur. paylaşımı ile Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Sinan Serinkaya istifa ettiğini açıkladı

ZAFER PARTİSİ BAŞKANI İSTİFA ETTİ
2023-12-08 11:13:33

Zafer Partisi kurulduğundan bugüne kadar kuruluş felsefesi ve ideolojisi doğrultusunda ,İttihat ve Terakki ruhuyla Türk miiletinin ve Atatürk çizgisinde Türk milliyetciliğinin öncü yılmaz savunucusu olmuştur. Bizler bu uğurda Türk milletinin idealleri doğrultusunda nefer olmak adına Ereğli ilçe bakanlığı görevini icra etmek için yola çıktık.
Zafer Partisi dedikodu, entrika ve menfaatlere konu edilecek bir parti değildir ve bu tür yaklaşımlara kapalı bir partidir. Bu sebepten ki partimin zarar görmemesi adına Ben ve yönetimimin itibarsızlaştırma girişiminine müsade etmemek için ben ve yönetimimdeki bazı arkadaşlarımızla birlikte istifa kararı almış bulunmaktayız.
Partiminin ve şahsım itibarı adına başkanlık görevimden yönetimimde de aynı muameleye maruz kalan arkadaşlarla birlikte istifa ediyorum. Zafer Partisinin yine bir neferi olarak mücadeleme devam edeceğime ve Genel Başkanımın emri doğrultusunda her türlü göreve ben ve yol arkadaşlarım olarak hazır olduğumuzu belirterek Sayın genel Başkanıma ve geçmişten bu tarihe kadar çalışmış olduğumuz il ve İlçe yönetimine Teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunarım.
Sayın Genel Başkanım Prof Dr Ümit Özdağ Hocamın herdaim emrinde olduğumuzu belirtmek isterim.
Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı

ZAFER PARTİSİ BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 93048

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI