Kapat !
YÜCEL: TÜRK GENÇLERİNIN EMEKLERİNİN VE HAKLARININ TAKİPCİSİYİZ

YÜCEL: TÜRK GENÇLERİNIN EMEKLERİNİN VE HAKLARININ TAKİPCİSİYİZ

Zafer Partis Ereğli ilçe başkanı Yücel kamuoyu açaklaması yaptı

YÜCEL: TÜRK GENÇLERİNIN EMEKLERİNİN VE HAKLARININ TAKİPCİSİYİZ
2022-08-04 05:31:19

ÖSYMnin 31 Temmuz 2022 tarihinde düzenlediği KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür testlerinde 40a yakın sorunun bir yayınevinin sorularıyla,şıklarının sıralamasına kadar aynı olması ÖSYMnin güvenirliğine ve adaletine gölge düşürmüş Türk Geçliğinin emeği hiçe sayılmıştır.Yöneticileri adalet ve liyakattan ne kadar uzak olduğunu göstermiştir.Türk gençlerinin hakkını korumak ZAFER PARTİSİnin asli görevidir.
Bu durum yanlızca KPSSye giren öğrencilerin değil aynı zamanda Yüce Türk Milletinin de ÖSYMye olan güveninin sarsılamasına yol açmıştır.
Her yıl milyonlarca Türk genci Kariyer basamaklarını tırmanabilmek, milletine ve ülkesine faydalı olabilmek için emek sarfetmekte, maddi ve manevi gayret içerisindedir. Maalesef Türk gençlerinin emekleri boşa çıkarılmıştır.
Türk Gençlerinin Yöneticilerden tek beklentisi adil,şeffaf,güvenilir ve eşitiliği tesis eden bir sistemde sınava girip hedefleri doğrultusuna milletine ve Ülkesine hizmet etmekten başka bir beklentisi yoktur.
Hatırlanacağı üzere geçmişte Fetullahçı Terör Örgütü sınav sorularını çalmış,sonrasında ÖSYM tarafından kamuoyuna benzer bir açıklama yapılmıştı.Yapılan açıklamalar kamuoyunu tatmin etmemiştir.
Devletin Yetkili Kurumlarının, geçmiş tecrübeler ışığında şeffaf ve kapsamlı bir araştırma yaparak Konunun üzerine gidilmesi ,Türk Milletine bir açıklama yapmasını umuyoruz ve sorumluların tesbit edilip hukuk çerçevesinde gereklerin yapılması Sınava giren milyonlarca Türk Gencine borcunuzdur.
Türk Milleti adına Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.
Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 32974

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...