Kapat !
Yücel Erdoğan: Sigorta, geleceğimiz için güvencedir

Yücel Erdoğan: Sigorta, geleceğimiz için güvencedir

Erdoğan sektör zor bir yıl yaşıyor dedi

Yücel Erdoğan: Sigorta, geleceğimiz için güvencedir
2022-12-13 02:54:12

Ereğli'de sigortacılık yapan Yücel Erdoğan yaptığı açıklamada; sigortacılık sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Sürdürebilir bir yaşam için sigorta önemlidir
Sigortacılık sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, İçinde bulunduğumuz yıl sigorta sektörü için, yarı belirsizlik yılı olarak geçti. Sigortalılar, sigorta bedellerini duyunca, 'bir düşüneyim.' derken; sigortacılar, 'bu fiyatlarla sigortayı nasıl satarız' deniliyor ve satıldığında zararımızı nasıl azaltırız diye düşünülüyor. Ama malımızın değeri artıyorsa, sigortaya ödenecek prim bedeli artıyor. Sigorta, herhangi bir kayıp ya da yaşanabilecek hasarlarda devreye girmektedir. Sigorta şirketleri, müşterilerin devamlılığını sağlamak için fiyatlarını hasar maliyetleri oranında artırmamaya çalışıyor. Şirketler arasında tatlı bir rekabet var ve sigortalılar kazanıyor. Sürdürebilir bir yaşam için sigorta çok önemlidir. İnşaat maliyetleri her geçen gün artıyor. Maliyetlerde yaşanan artışla birlikte, fiyatlar revize ediliyor. Eğer değerler revize edilmediği zaman başınıza herhangi bir olumsuzluk geldiğinde, o değer üzerinden ödemeleri yapılıyor. Bundan ötürü de, sigortalılar mallarını güncel fiyatlar üzerinden revize edilmeli. dedi.
Sigorta, geleceğimiz için güvencedir
Yücel Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: Deprem, yangın ya da yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta, sigortası olmayan insanlar ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor. Çünkü günümüz şartlarında, kazanımlarımızı yeniden yerine koymamız çok zordur. Sigorta, ekonomiye para pompalayan bir sistemdir. Yaşanabilecek hasarda sigorta şirketi nakit olarak ödeme yaparak, ekonomiye katkı sunmaktadır. Sigorta, geleceğimizi güvence altına almaktadır.

#SİGORTACILIK

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80832

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de büyük fırsat
Ereğli’de büyük fırsat
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI