YELLİCE CUMHUR DEDİ

YELLİCE CUMHUR DEDİ

Yellice#39den Cumhur İttifakına Hep Destek, Tam Destek...

YELLİCE CUMHUR DEDİ
2024-03-04 14:26:02

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Serdal Kiraz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Yellice(Bastırık) Mahallesini ziyaret ettiler.

SİZLERDEN KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIP EREĞLİNİN İL OLMASININ ÖNÜNÜ AÇIP HÜSEYİN BAŞKANI DESTEKLEMENİZİ İSTİYORUM

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: Bizler canı gönülden Hüseyin Başkanımızı destekliyoruz. Sizlerden kendinize bir iyilik yapıp Ereğlinin il olmasının önünü açıp Hüseyin Başkanı desteklemenizi istiyorum ifadelerini kullandı.

YELLİCE BİR OLSUN, İRİ OLSUN, DİRİ OLSUN EREĞLİNİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIN ARKASINDA TOROSLAR GİBİ DURSUN İSTİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Değerli Yellice, Ereğlinin kara sevdalısını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. 31 Martta zaferi, çifte bayramı kutlayacağız. Biz Hüseyin Başkanımızın seçileceğinden eminiz ama farklı bir şekilde seçilmek istiyoruz. Sizlerden ricam Yellice bir olsun, iri olsun, diri olsun Ereğlinin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkanın arkasında Toroslar gibi dursun istiyoruz ifadelerini kullandı.

YELLİCELİ HEMŞERİLERİM, BANA DÜN GELDİĞİMDE GÜZEL DESTEK VERDİĞİNİZ, YİNE DESTEK VERECEĞİNİZE YÜREKTEN İNANIYORUM

Başkan Oprukçu: Başı Toroslar gibi dik, gönlü Ereğli Ovası kadar engin olan sevgili hemşerilerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Yelliceli hemşerilerim, bana dün geldiğimde güzel destek verdiğiniz, yine destek vereceğinize yürekten inanıyorum. Biz Allah rızasını kazanma derdindeyiz, o nedenle de Yellicemize, Ereğlimize hizmet için çırpındık, gecemizi gündüzümüze kattık. Muradımız Ereğlimize adam gibi hizmet etmek. Ayırmadan ayrıştırmadan Cumhur'un gücüyle de imkanlı bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu seçim Ereğli'nin geleceğinin inşa edileceği bir seçim. Ereğlimizi çok seviyorum, tüm hemşerilerimizin başımın tacı olduğunu da hepiniz bilirsiniz. Yellicemize ve mümkün olan tüm mahallelerimize doğalgaz gelecek. Daha önce yapılamaz denilenleri yaptığımı biliyorsunuz. Bundan sonraki dönemde de birliğin gücüyle huzur şehri Vilayet Ereğlinin geleceğini inşa etmek istiyoruz. Ben ağzımdan çıkan sözün esiri olarak onun bilinciyle konuşurum, Vilayetliğin sözünü aldığım için söz veriyorum. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız ifadelerini kullandı.

YELLİCE CUMHUR DEDİ
YELLİCE CUMHUR DEDİ
YELLİCE CUMHUR DEDİ
YELLİCE CUMHUR DEDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 27511

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA