Kapat !
YATIRIMCI İSTİYOR OSB VERMİYOR

YATIRIMCI İSTİYOR OSB VERMİYOR

EREĞLİ OSB’DEN AÇIKLAMA YAPILDI

YATIRIMCI İSTİYOR OSB VERMİYOR
2023-02-24 08:44:47

Ereğlili yatırımcıların Organize Sanayi Bölgesinden arazi istemeleri üzerine sosyal medyada dillendirilen olaya Ereğli OSB yönetimi açıklama yaptı.

OSBDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Ereğli Organize Sanayi Bölgemizde arsa tahsisleri, OSB kanununa göre yapılmakta ve her işlem Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı' nın MEYDİP kayıtlarına girilmektedir. Doğal olarak, söz konusu kanunun ilgili maddesi uyarınca katılımcıya tanınan yasal sürelere de uyulmaktadır. Süresi geçen katılımcıların durumları değerlendirilerek, yasayla Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na verilmiş yetkiler kullanılıp, süre uzatımı yapılabilmekte veya arsa tahsisleri iptal edilmektedir.

Son günlerde sosyal medya üzerinde speküle edilmeye çalışılan konuya dair, OSB kayıtlarında herhangi bir işlem yer almamakta ve bu dedikoduların resmi bir dayanağı bulunmamaktadır.

Kamuoyuyla saygıyla paylaşırız.

EOSB YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 41252

Kullanıcı Adı

  • Hakkı özgenç
    24 Şubat 2023 Cuma

    Çalışın uğraşın dağıtın arsayı iş as olsun yada defolun gidin karaman niğde uçtu karapinara yakında ereğli’den işçi gidecek yazık günah....


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET