Kapat !
Veysel Gönülal Gönüllere misafir oluyor

Veysel Gönülal Gönüllere misafir oluyor

CHP Milletvekili adayı Gönülal ziyarete gittiği yerlerde sevgi çemberi ile karşılanıyor

Veysel Gönülal Gönüllere misafir oluyor
2023-01-15 19:14:31

Milletvekilliği adaylığı için CHP Ereğli ilçe başkanlığından istifa eden Diş Hekimi Veysel Gönülal, Diş Kliniğindeki çalışmalarının ardından her fırsatı değerlendirerek halkın arasında yer alıyor.

CHPden aday olduğunu açıklayan tek kişi konumunda olan Veysel Gönülal, vatandaşlarla kurduğu samimi ve içten diyaloglarla da takdir topluyor.

HALKLA İÇ İÇE

Veysel Gönülal, Ereğlinin sorunlarına yönelik yaptığı açıklamalarla bir yandan halkın duasını alırken bir yandan da halkla iç içe zaman geçirmeye devam ediyor. İşyerindeki yoğun çalışmalarının ardından zamanını halkın arasında geçiren Gönülal, hemşehrileriyle kucaklaşıyor. Gönülal, Ereğlinin tüm mahallelerinde halkla en çok buluşan siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Gönülal, düğün, cenaze sivil toplum örgütleri ziyaretlerine aksatmadan devam ediyor.

MUHTARLARLA KUCAKLAŞTI

Gönülal, dün olduğu gibi bugünde her zaman muhtarları yanında olduklarını söyledi. CHP Milletvekili adayı Veysel Gönülal, partili üyeler ile birlikte Ereğlili muhtarlar ile bir araya geldi. Ereğlinin merkez ve kırsal bölgelerini karış karış gezerek CHP iktidarında yapılması planlanan çalışmaları anlatacağını söyleyen Gönülal, Kurduğu samimi diyalog ve içten yaklaşımlarla gönüllülere de misafir oluyor.

GÖNÜLALA SEVGİ SELİ

Vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Gönülal, CHP İlçe başkanı seçildiğim ilk günden bu yana her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyorum. Ereğlimiz mahallelerimizle, mahalle muhtarlarımızla bir bütündür. Ereğlimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yatırım ve hizmetlerin gelmesi noktasında CHP iktidarının mutlaka seçimi kazanması gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacım ilçemize ve insanımıza en iyi şekilde hizmeti sunmaktır. Bunu CHPnin başaracağını biliyorum. Bunun gayreti içerisindeyim. Bugünde ilçemiz muhtarlarını ziyaret ettim. Muhtarlarımızla hemhal olduk diye konuştu.

Veysel Gönülal Gönüllere misafir oluyor
Veysel Gönülal Gönüllere misafir oluyor

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70839

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI