Kapat !
UMUT SAĞLĞINA KAVUŞTU

UMUT SAĞLĞINA KAVUŞTU

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Umut, Evine Döndü

UMUT SAĞLĞINA KAVUŞTU
2022-09-17 07:26:31

Ereğli'de sahipsiz köpeklerin saldırısıyla baş, sırt, bacak ve çeşitli bölgelerinden yaralanan Umut, ağır bir süreç izleyen tedavisinin tamamlanmasının ardından evine döndü.

23 Ağustos'ta sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan Umut Ünlü, Konya Şehir Hastanesinde 24 gün süren tedavisinin ardından taburcu olarak Konya'nın Ereğli İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan evine döndü.

Baba Nurettin Ünlü, Umut'un tedavisinin tamamlanıp eve dönmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek: "'Hayvan severlerin ilk önce çocuk sevmesini istiyoruz. İnsan sevgisi her şeyden önce gelir. Biz de zaten hayvancılık işi ile uğraşıyoruz hayvanları biz de seviyoruz. Evde bizim de köpeğimizde var, ama öncelik insan. İnsan hayatı önemlidir. Sahipsiz hayvanlara barınak mı yapacaklar, bir araya mı toplayacaklar bir şekilde yetkililerin buna el atması lazım. Biz bu olayı yaşadık, başkalarının başına da gelebilir.Yetkililerden başka birşey istemiyoruz, sahipsiz hayvanların bakımlarını üstlenmelerini istiyoruz.Sokakta hayvan bakılmaz"' dedi.

EVE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETÇİLERİ AKTI

Sağlığına kavuşarak Evine dönen Umutun evi ziyaretçi akınına uğruyor. Geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaretçiler Allah bir daha böyle olay yaşatmasın diye dua ediyor.

Ziyaretçiler arasında yer alan CHP Ereğli ilçe başkanı Veysel Gönülal,

"Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Umut'u uzun süren tedavi sonrası evinde ziyaret edip aileye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.Yetkililerden yeni vakaların olmaması için önlem almalarını umuyoruz" açıklaması yaptı

UMUT SAĞLĞINA KAVUŞTU

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 38312

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor