UMUT AKPINAR ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

UMUT AKPINAR ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

UMUT AKPINAR: “CİĞER SÖKEN, KAFA KOPARAN, TEHDİT DİLİ KULLANANLARIN ÜSLUBUNU BU ŞEHRE YAKIŞTIRIYOR MUSUNUZ- ONLARIN ÜSLUBU KONUSUNDA DA BİR AÇIKLAMA YAPSAYDINIZ DA SAMİMİYETİNİZE İNANSAYDIM-

UMUT AKPINAR ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
2024-03-06 13:07:49

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar depremde minaresinin yıkılmasından dolayı yaklaşık bir yıldır kapalı olan camiye ve sorumluluk üstlenmeyen yöneticilere dikkat çekmek için çektiği videoya gelen tepkiler üzerine yeni açıklamalarda bulundu.
Umut Akpınar Kentsel Sit Alanı olan Taş Evler ve hemen karşısında yıkılıp yeniden yapılan bazı evlerin olduğu noktada açıklamalarda bulundu?
Akpınar açıklamasında Dün Belkaya'da depremde minaresinin yıkılmasından dolayı yaklaşık bir yıldır kapalı olan camimize ve sorumluluk üstlenmeyen yöneticilere dikkat çekmek için bir video çektik. Ecdat Yadigârı Camimizin restorasyonu için sorumluluk almayanlara, bir hizmet üretemeyenlere sorumluluklarını hatırlattık.
Seçimler yaklaşınca Caminin ihalesini yapacağız diyenler, bize Camileri siyasete alet ettiğimizi mi söylüyor? İhale için neyi beklediniz? Seçimler gelmeden önce niye yapmadınız?
Sayın Musa Yılmaz biz sizin üslubunuzu size hatırlattık. Ayna olduk. Ereğlili hemşerilerimizin kullandığınız üsluptan rahatsız olduğunu hatırlattık.
Sayın Musa Yılmaz ciğer söken, kafa koparan, tehdit dili kullananların üslubunu bu şehre yakıştırıyor musunuz? Onların üslubu konusunda da bir açıklama yapsaydınız da samimiyetinize inansaydım!
Sayın Musa Yılmaz sizde çok iyi biliyorsunuz ki ‘geçen beş yılda ne yaptığını anlatamayanlar, gelecek beş yılda ne yapacağını anlatamaz
Kıymetli Hemşerilerim!
Bize bürokrasi dersi vermeye kalkanlar bizi iyi dinleyin! Biz bürokratik ilişkileri de iyi biliriz! Siyaseti de iyi biliriz! Hizmetin nasıl getirildiğini de iyi biliriz!
Özelleştirme aşamasında meclis üyelerimizi toplayıp Taş Evleri Ereğlimize kazandırdığımız gibi Ereğlimizin hakkını hukukunu korumasını da biliriz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.
Kıymetli Hemşerilerim
Bulunduğumuz noktada Kentsel Sit Alanı olan Taş Evleri ve hemen karşısında yıkılıp yeniden yapılan bazı evleri görüyorsunuz! Bu yılıp yapılan evler kimin? Taş Evlerin restorasyonu için ve karşımda gördüğünüz evler için Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan izin almasını bilenler bugüne kadar niçin Belkaya Camisi için izin almadınız? Onu soruyoruz!
Bizim derdimiz kavga etmek değil. Bizim derdimiz gücümüzün yettiği kadar bu şehre hizmet etmek.
BUGÜN SON KEZ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILACAK. GÜNDEM DIŞI KONULARI ELE ALACAK MISINIZ?
Kıymetli Hemşerilerim
Biz bu yola kavga etmek için çıkmadık. Biz bu yola Büyük Şehir Belediyesi ile Milletvekilleri ile kavga ederek bu şehre gelecek hizmetlerin önünü kesmek için de çıkmadık!
Biz barış ve kardeşlik içerisinde bu şehre hizmet edeceğiz. Toplumun tüm kesimleri ile barışık olacağız. Ereğliyi hep birlikte yöneteceğiz. Kavgalardan yorulan Ereğlimizin önünü açacağız! Ereğlimize hak ettiği hizmetleri getireceğiz.
Bugün son kez belediye meclis toplantısı yapılacak. Acaba bu toplantıda gündem konularımı dile getirilecek yoksa gündem dışı konuları ele alacak mısınız? Çıkın açıklayın? dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64183

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR