Kapat !
ULUSAL BASININ UĞUR İBRAHİM ALTAY’I GÜNDEME TAŞIMASI BOŞ DEĞİL

ULUSAL BASININ UĞUR İBRAHİM ALTAY'I GÜNDEME TAŞIMASI BOŞ DEĞİL

Konya Büyükşehir Hatay’daki Üreticilerin Hayvanlarına Muayene Hizmeti Veriyor

ULUSAL BASININ UĞUR İBRAHİM ALTAY’I GÜNDEME TAŞIMASI BOŞ DEĞİL
2023-03-03 14:08:30

Hatayda depremden sonra yaşamın normale dönmesi noktasında büyük uğraş veren Konya Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine bağlı mahallelerde hayvan yemi dağıtımı ve muayene hizmeti vererek üreticiye desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesinin yaralı ve yardıma muhtaç hayvanların tedavisinde kullandığı hayvan ambulansı Canbulanın da hazır bulunduğu çalışmalarda veteriner hekimler hayvanların muayenesini yaparak sağlık sorunu olanların tedavisini başlatıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, depremin ardından Hataya olan desteğini aralıksız şekilde sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülke tarihinin en büyük deprem felaketlerinden birini yaşadığımız bu zor zamanlarda Hatayda ilk günden itibaren ihtiyaç olan her kademede depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Türkiyeyi yasa boğan depremlerin hemen ardından Hatayda Konyanın tüm kurum ve kuruluşlarıyla yaraların sarılması noktasında devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergilediğini kaydeden Başkan Altay, Hatayın Kırıkhan ilçesine bağlı mahallelerde İlçe Tarım Müdürlüğüyle istişare ederek belirlediğimiz bölgelerde küçükbaş ve büyükbaş hayvanları muayene ederek üreticimize destek veriyoruz diye konuştu.

Hataydaki hayvan üreticileri için daha önce 10 TIR hayvan yemi desteğinde bulunduklarını hatırlatarak, muayene sırasında da üreticilere yem dağıtımı yaptıklarını kaydeden Başkan Altay, çalışmalar esnasında Konya Büyükşehir Belediyesinin yaralı veya yardıma muhtaç hayvanlara müdahale aracı olan hayvan ambulansı Canbulanın da hazır bulunduğunu vurguladı. Başkan Altay, Canbulan deprem bölgesinde muayene hizmeti veren veteriner hekimlerimize eşlik ediyor. Veteriner hekimlerimiz hayvanların kontrolünü yaparak sağlık sorunu olduğunu tespit ettikleri hayvanlara gerekli tedaviyi uyguluyor. Tarihimizin en büyük yıkımlarından biriyle karşı karşıya olduğumuz bu zor günlerde depremin geride bıraktığı fiziksel ve psikolojik yıkımın üstesinde birlikte geleceğiz inşallah açıklamalarını yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yem dağıtımı ve hayvan muayene işlemleri esnasında Kırıkhanın Balarmudu Köyünde bir buzağının doğumuna da eşlik ederek ilk muayenesini yaptı.

#Deprem

#KonyaBüyükşehirBelediyesi

#UğurİbrahimAltay

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69852

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI