Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’IN AMACI TRAFİĞİ RAHATLATMAK

UĞUR İBRAHİM ALTAY'IN AMACI TRAFİĞİ RAHATLATMAK

BAŞKAN ALTAY: “KONYA’DA TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

UĞUR İBRAHİM ALTAY’IN AMACI TRAFİĞİ RAHATLATMAK
2024-04-07 12:57:00

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı Taşköprü Alt Geçidinin geçtiğimiz ay hizmete giren alt kısmının ardından üst tarafının da trafiğe açıldığını söyledi. Taşköprü Alt Geçidiyle özellikle Tren Yolu Caddesi etrafında açtıkları Kazakistan ve Karabağ caddelerinde kesintisiz bir şekilde ulaşımın sağlandığını belirten Başkan Altay, Konyada trafiği rahatlatmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Taşköprü Alt Geçidimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum açıklamasını yaptı.


Konya Büyükşehir Belediyesinin son dönemde şehre kazandırdığı dört köprülü kavşaktan biri olan Taşköprü Alt Geçidinin geçtiğimiz ay hizmete giren alt kısmının ardından üst bölümü de trafiğe açıldı.

Bütün etaplarıyla birlikte yapımı tamamlanan Taşköprü Alt Geçidinde incelenmelerde bulunan Başkan Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Geçtiğimiz yılın sonlarında başladıkları dört köprülü kavşaktaki işlemleri tamamladıklarını kaydeden Başkan Altay, Daha önce Sedirler Köprülü Kavşağını tamamlayarak hizmete açmıştık. Şu anda Taşköprü Alt Geçidindeyiz. Bildiğiniz gibi burası bu dönem açtığımız Alparslan Türkeş Caddesi için önemli bir aks. Gazze Caddesi ile Karaman Caddesini birbirine bağlayan Alparslan Türkeş Caddesinde Konya Büyükşehir standartlarına ulaşacak bir alt geçit çalışmasını yapmıştık. Ramazandan önce alttan trafiği vermiştik, şu an itibariyle üstteki çalışmalarımızı da tamamladık. Özellikle Tren Yolu Caddesi etrafında açtığımız Kazakistan ve Karabağ Caddeleri de böylece kesintisiz bir şekilde ulaşıma açılmış oldu. Konyada şehir trafiğini rahatlatmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Taşköprü Altgeçidimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 29626

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR