Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİLER

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİLER

Enerji Kentleri Birliği Üyesi Belediye Başkanları Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİLER
2022-10-26 10:09:33

Enerji Kentleri Birliğinin Meclis Toplantısı ve Gündem Enerji Paneli için Konyada bulunan Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlik üyesi belediye başkanları Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti. Konyadaki enerji yatırımları ile şehrin tarihi ve turistik mekanlarını da ziyaret eden belediye başkanları, Konyanın herkesin görmesi gereken bir şehir olduğunu ifade ett.

Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlik üyesi belediye başkanları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Büyükşehir Taş Binada gerçekleşen ziyarette Başkan Altay, belediye başkanlarına Konya Tanıtım Merkezini anlattı. Konyanın son dönemde enerji alanında önemli atılımlar yaptığına dikkat çeken Başkan Altay, Enerji Kentleri Birliğinin yürüttüğü çalışmalar ülkemiz açısından çok kıymetli. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız. Nazik ziyaretleri için tüm beledi başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. diye konuştu.

Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da birliğin meclis toplantısı ve panele ev sahipliği yaptığı için Başkan Altaya teşekkür ederek, Başkan Altayın Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını tebrik etti.

BAŞKANLAR KONYAYA HAYRAN KALDI

Enerji Kentleri Birliğinin Konya programına katılan birlik üyesi belediye başkanları Konya Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Tesisinde incelemelerde bulunarak; Mevlana Müzesi, Konya Panorama Müzesi, Ecdat Parkını görme fırsatı buldu. Belediye başkanları İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezinde de sema ayini şerifine de katıldı.

Konyayı yakından tanıma fırsatı bulan belediye başkanları, Konyanın her geçen gün büyüyüp güzelliğini belirterek, herkesin mutlaka Konyayı görmesi gerektiğini ifade ettiler.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 16404

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI