Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİ

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanı Şentop Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I ZİYARET ETTİ
2022-12-19 14:36:27

Şeb-i Arus programına katılmak için Konyaya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Hazreti Mevlananın 749. Vuslat Yıl Dönümü Anma Etkinliklerinin son günü olan Şeb-i Arusa katılmak üzere Konyaya gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Büyükşehir Taş Binada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüştü. Taş Bina içerisinde oluşturulan Konya Dijital Tanıtım Merkezinde incelemelerde bulunan Şentop, Başkan Altaydan bilgi aldı.

TBMM Başkanı Şentop, her geldiğinde Konyanın daha da güzelleştiğine şahit olduklarını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Altaya teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da anlamlı bir günde gerçekleşen ziyaretlerinden dolayı TBMM Başkanı Şentopa teşekkür etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 17414

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI