Kapat !
Uğur İbrahim Altay: Turizm için gerekli yatırımı yapıyoruz

Uğur İbrahim Altay: Turizm için gerekli yatırımı yapıyoruz

Turizm Zabıtası Elektrikli Araçlarla da Hizmet Verecek

Uğur İbrahim Altay: Turizm için gerekli yatırımı yapıyoruz
2022-09-09 03:34:58

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Turizm Zabıtası scooter ve bisikletin ardından elektrikli araçlarla da hizmet vermeye başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Amacımız şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmalarının önüne geçmek. İletişim kabiliyeti yüksek, donanımlı, alanında uzman arkadaşlarımız bu bölgede turistlerin hem huzur ve güvenliğini sağlıyor hem de rehberlik vazifesi görüyor. dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Turizm Zabıtası tarafından kullanılmak üzere alınan yeni elektrikli araçlar hizmete başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özellikle yaz aylarında yoğun olarak Konyaya gelen yerli ve yabancı turistlerin güven ve huzur içinde şehri tanımalarına olanak sağlamak üzere gerekli tüm önlemleri alan Turizm Zabıtasının hareket kabiliyetini artırmak için yeni elektrikli araçların alındığını belirtti.

Başta Mevlana Meydanı olmak üzere şehir merkezinde hizmet veren Turizm Zabıtası bünyesinde kullanılmak üzere iki yeni elektrikli araç alındığını kaydeden Başkan Altay, Bunların tepe lambaları, kaplamaları ve giydirmeleri, iç ve dış donanımları hazır hale getirildi ve kullanıma alındı. Buradaki amacımız; şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmalarının önüne geçmek. İletişim kabiliyeti yüksek, donanımlı, alanında uzman arkadaşlarımız bu bölgede turistlerin hem huzur ve güvenliğini sağlıyor hem de rehberlik vazifesi görüyor. diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm Zabıtası, scooter ve bisikletin ardından elektrikli araçlarla da hizmetini sürdürecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 47110

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR