Kapat !
Uğur İbrahim Altay: “Şehrimize Güzel Bir Bina Daha Kazandırıyoruz”

Uğur İbrahim Altay: “Şehrimize Güzel Bir Bina Daha Kazandırıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay Aydınlıkevler Bilgehanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Uğur İbrahim Altay: “Şehrimize Güzel Bir Bina Daha Kazandırıyoruz”
2022-11-03 22:21:00

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Aydınlıkevler Bilgehanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Bilgehanelerin Konyanın önemli markalarından biri haline geldiğini belirten Başkan Altay, Aydınlıkevler Bilgehanemizin zemin katı postane ve emekliler lokali olacak. Üst katlarda bulunacak sınıflarımız da öğrencilerimize hizmet edecek. 23 milyon lira maliyetle güzel bir binayı şehrimize kazandırmak için çalışıyoruz. diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Aydınlıkevler Bilgehanesi hızla yükseliyor.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aydınlıkevlerde bulunan eski otobüs hareket merkezinin bulunduğu alana önemli bir sosyal tesis kazandırdıklarını ifade etti. Başkan Altay, 2023 yılı içinde hizmet vermeye başlayacak tesisin hem Bilgehane hem de postane ve emekliler lokali olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Bilgehanelerin artık Konyanın önemli markalarından biri haline dönüştüğünü; Konya merkez ve ilçelerde 18 Bilgehanenin hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Altay, Şu an itibariyle 10 bin öğrencimize Bilgehanelerde hizmet veriyoruz. Aydınlıkevler Bilgehanemiz de 2023 yılı içerisinde hizmete girmiş olacak. 4.500 metrekare kapalı alana sahip, 23 milyon maliyetle inşa ettiğimiz tesisin kaba inşaatını tamamladık. Bugünden itibaren inşallah hızlı bir şekilde ince işlerini de tamamlayarak öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı arzu ediyoruz. Tesisin zemin katı postane ve emekliler lokali olacak. Üst katlarda bulunacak sınıflarımız da öğrencilerimize hizmet edecek. Güzel bir binayı şehrimize kazandırmak için çalışıyoruz. Konyamıza hayırlı olsun. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80433

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI