UĞUR İBRAHİM ALTAY: ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN

UĞUR İBRAHİM ALTAY: ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN

Başkan Altay: “Sarıkamış Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum”

UĞUR İBRAHİM ALTAY: ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN
2022-12-22 22:17:24

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarıkamış Harekâtının 108inci yılında tüm şehitleri rahmetle anarak, Allahuekber Dağlarında binlerce kahramanımızı şehit eden o soğuk, bugün bizlerin kalbini derinden yakmaya devam ediyor. O gün şahadete yürüyen şehitlerimizin aziz hatıralarını ebediyen yaşatmaya devam edeceğiz. dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarıkamış Harekâtının 108inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altayın mesajı şöyle:

108 yıl önce vatanını ve mukaddesatını müdafaa için Sarıkamışta şahadete koşan kahramanlarımızı yâd ettiğimiz önemli bir gündeyiz. Tarihimizin her dönemi, şanlı ecdadımızın destansı mücadelelerine sahne olmuştur. Asırlar boyu şehitlerimizin ve gazilerimizin varlığıyla müşerref olan bu topraklar, hiçbir zorluğa aldırmadan vatanı için şahadete koşan milyonlarca kahramanın destanlarıyla doludur. Birinci Dünya Savaşında Kafkas Cephesinde gerçekleşen Sarıkamış Harekâtı da yüreğinde harmanlanan sarsılmaz inancıyla, vatanı için, bayrağı için dondurucu soğuğa aldırmadan fedakârca mücadele eden Mehmetçiğin destanına dönüşmüştür. Allahuekber Dağlarında binlerce kahramanımızı şehit eden o soğuk, bugün bizlerin kalbini derinden yakmaya devam ediyor. O gün şahadete yürüyen şehitlerimizin aziz hatıralarını ebediyen yaşatmaya devam edeceğiz inşallah.

Sarıkamış Harekâtının 108inci yılı vesilesiyle Sarıkamış şehitlerimiz başta olma üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun.

#UğurİbrahimAltay

#Sarıkamış

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59342

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE ULAŞIMA ZAM GELDİ
EREĞLİ’DE ULAŞIMA ZAM GELDİ
ŞAMPİYON ZENGEN
ŞAMPİYON ZENGEN