UĞUR İBRAHİM ALTAY HATAYI YALNIZ BIRAKMIYOR

UĞUR İBRAHİM ALTAY HATAYI YALNIZ BIRAKMIYOR

Başkan Altay: “Hataya Desteğimiz Ramazan Ayında da Devam Edecek

UĞUR İBRAHİM ALTAY HATAYI YALNIZ BIRAKMIYOR
2023-03-22 15:48:41

Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram, Karatay ve Selçuklu belediyeleriyle birlikte mübarek Ramazan ayında Hataydaki depremzede ailelere verilmek üzere 23 bin koliden oluşan 14 TIR yardım kolisi gönderdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Ramazan ayında da Hataylı vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, katkı veren belediyelere teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyanın üç merkez ilçe belediyesiyle birlikte Hataydaki depremzedeleri Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kardeş şehir Hatayda 6 Şubatta yaşanan asrın felaketinin yaralarının sarılması amacıyla ilk günden itibaren dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

Arama-kurtarma ve lojistik, mobil mutfak ve ekmek fırını, içme suyu, su ve kanalizasyon, enerji temini, konteyner kent başta olmak üzere Hatayda her türlü insani ihtiyacı karşılamaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Altay, Bugüne kadar Konya olarak 601 TIR insani yardımı ayrıca yine 50 TIR da unu depremzede vatandaşlarımız için bölgeye göndermiştik. Yarın inşallah mübarek Ramazan ayının ilk orucunu tutacağız. Bu mübarek ayda da Hataylı kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayında depremzede ailelerimize ulaştırılmak üzere 14 TIRdan oluşan 23 bin yardım kolisini yola çıkardık. İlk günden itibaren beraber yol yürüdüğümüz Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacıdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve tüm Konyalı hemşehrilerimden Allah razı olsun ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 18980

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK
Başkan Umut Akpınar sosyal belediyecilik örneği sergiliyor...
Başkan Umut Akpınar sosyal belediyecilik örneği sergiliyor...