Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY CUMHURİYET MESAJI YAYINLADI

UĞUR İBRAHİM ALTAY CUMHURİYET MESAJI YAYINLADI

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun

UĞUR İBRAHİM ALTAY CUMHURİYET MESAJI YAYINLADI
2022-10-29 14:20:18

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhuriyetin ilanının 99. yılı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. dedi.

Başkan Altayın mesajı şu şekilde:

Bağımsızlığı uğruna kıyama kalkan milletimizin küllerinden yeniden doğduğu mukaddes bir güne daha kavuşmanın coşkusu içerisindeyiz.

Binlerce yıllık mevcudiyetimizi yok etmek ve milletimizin yarınlarına pranga vurmak isteyenler; yine milletimizin yüksek inanç ve kararlılığı karşısında ibretlik bir hezimet yaşamış, sonunda ise bu kutlu mücadele Cumhuriyetle taçlanmıştır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, destansı mücadeleler ve fedakârlıkla istikbal meşalesini yakan ecdadımız, Cumhuriyetimizin ilanıyla birlikte ilelebet payidar kalacak bir mirası milletimize emanet etmiştir.

Bizler, bu kutlu emaneti bizden sonraki nesillerle buluşturmak ve çok daha güçlü bir Türkiyenin varlığına katkı sunmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiyenin yüzyılı olarak nitelendirdiğimiz, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına kapı araladığımız bu dönemde, hem şehrimizi hem de ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için çabamızı sürdüreceğiz.

Bu değerler ışığında ülkemizin varlığını müdafaa etmek, milletimizin huzur ve selametini korumak için kahramanca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize Yüce Allahtan muvaffakiyetler diliyorum.

Bu duygularla hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor; Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 65175

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA