Kapat !
Uğur İbrahim Altay Aydınlıkevler Bilgehanesi İnşaatını Denetledi

Uğur İbrahim Altay Aydınlıkevler Bilgehanesi İnşaatını Denetledi

Başkan Altay Konya’ya Yeni Bir Bilgehane Müjdesi Verdi

Uğur İbrahim Altay Aydınlıkevler Bilgehanesi İnşaatını Denetledi
2022-09-22 04:14:37

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmet veren Bilgehanelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni nesillerin milli ve manevi değerlerle yetişmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Bilgehanelerin sayısının 18e ulaştığını belirterek, inşaatı hızla devam eden Aydınlıkevler Bilgehanesinin de kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Atabey Gençlik Projesi çatısı altında hizmet veren Bilgehaneler büyümeye devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehre kazandıracakları Aydınlıkevler Bilgehanesi inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, inşaatı en kısa sürede tamamlayıp öğrencilerin istifadesine sunmak istediklerini ifade etti. Yeni nesillerin milli ve manevi değerlerle yetişmesi noktasında Bilgehanelerin önemli çalışmalar yaptığını kaydeden Başkan Altay, yeni Bilgehanenin şimdiden öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Altay, Konya merkez ve ilçelerde şu anda 18 Bilgehanenin hizmet verdiğini ve büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, yeni Bilgehaneler açmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Konyada 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler düzenleyen; 4. sınıflar için hafızlık hazırlık programı ve 8. sınıflar için LGS hazırlık programı ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Bilgehaneler, eğitim desteği konusunda önemli bir görev icra ediyor.

Aydınlıkevler Bilgehanesi yaklaşık 24 milyon liraya mal olacak.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 63860

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...