Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY AÇILIŞ İÇİN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

UĞUR İBRAHİM ALTAY AÇILIŞ İÇİN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Altay 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın Açılışını Yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY AÇILIŞ İÇİN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ
2022-08-11 05:57:03

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyanın ev sahipliğinde düzenlenen ve görkemli bir açılışa sahne olan 5. İslami Dayanışma Oyunlarını başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana ve İslam ülkelerinin liderlerine teşekkür etti. Konyanın tarihi günlerinden birini daha yaşadığını belirten Baştan Altay, Sporun başkenti Konyaya yakışır bir ev sahipliği içerisinde müsabakaları tamamlayacağız. dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5. İslami Dayanışma Oyunlarının açılış seremonisine katılan ve oyunları başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana teşekkür etti.

Başkan Altay, Konyanın ev sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunlarının Konyaya yakışır bir açılış seremonisi ile başladığını belirterek, oyunların en güzel şekilde tamamlanması için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İslam ülke liderlerinin Konyaya gelişinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Altay, Konyanın tarihi günlerinden birini daha yaşadığını belirterek, Unutulmaz bir açılış seremonisi yaşadık. Sporun başkentine yakışır bir ev sahipliği içerisinde müsabakaları ve organizasyonları tamamlayacağız inşallah. Açılış için şehrimizi teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana, İslami Dayanışma Spor Federasyonu Başkanı Sayın Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal el Suuda, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyeve, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatara, Arnavutluk Başbakanı Sayın Edi Ramaya, Cezayir Başbakanı Sayın Eymen bin Abdurrahmana, Filistin Başbakanı Sayın Muhammed Iştiyyeye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğluna, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Sayın Hüseyin İbrahim Tahaya sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; katılım sağlayan sayın AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcılarımıza, bakanlarımıza, İslam ülkelerinin spor bakanlarına, milletvekillerimize, federasyon başkanlarına, sporculara, basın mensuplarına ve muhteşem organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Konyalı hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum. 5. İslami Dayanışma Oyunları şehrimize, ülkemize ve tüm İslam ülkelerine hayırlı olsun. diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 31618

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...