Kapat !
TAKDİR TOPLUYORLAR

TAKDİR TOPLUYORLAR

YILMAZ VE YİĞİT, SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

TAKDİR TOPLUYORLAR
2023-05-25 00:40:22

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Konya Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahada çalışmalarını sürdürerek, farklı çalışmalar ile Ereğlili vatandaşlardan takdir topluyorlar.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Ereğlinin sevilen iş insanlarından Konya Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için durmak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda bugün parti yönetimi, meclis üyeleri ile birlikte Esnaf Sitesi önünde stand açan Yılmaz ve Yiğit, oy pusulası üzerinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan tercihli örnek oy pusulası ile destek istediler.

Ayrıca İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100üncü yılına özel tasarlanan atkıları da vatandaşlara dağıtan Yılmaz ve Yiğit vatandaşlardan gayet olumlu tepkiler almayı sürdürüyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55037

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR