Kapat !
Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi

Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi

Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi

Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi
2022-09-01 04:22:28

Ereğli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılını Yunus Emre Meydanında muhteşem bir kutlama ve sünnet şöleni ile taçlandırdı.

Program; Belediye önünde İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Ülkü Ocağı Başkanı Murat Gedik ile Belediye tarafından sünnet edilen çocukların buluşmasıyla başladı. Sünnet çocuklarının hediyeleri de protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Akabinde protokol üyeleri, vatandaşlar, sünnet çocukları ve aileleri kutlama ve sünnet şöleninin yapılacağı Yunus Emre Meydanına Mehteran Takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Yunus Emre Meydanında ise coşku doruğa ulaştı. Sahne alan yerel sanatçılarla birlikte sünnet çocukları ve Ereğlililer doyasıya eğlendi. Programda Mehteran Takımı eserleri ve havai fişek gösterileri de ilgi odağı oldu.

EREĞLİ BELEDİYESİ 600 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR

Belediye önünde kısaca duygularını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: Zaferler ayı Ağustosta Anadoludan düşmanın kovulmasını, denize dökülmesini temin ettiğimiz Büyük Taarruzun 100. Yıldönümü hepimize kutlu olsun. Toplu sünnet organizasyonumuz kapsamında 600 talepten şu ana kadar 350ye yakın çocuğumuz sünnet oldu, Allahın izniyle müracaat eden her ailemizin çocuklarının sünnetini yaptırmanın da şerefini yaşayacağız. Bu kutlu günde onlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımızın sünnetleri şimdiden hayırlı olsun. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız milletimizin, devletimizin bekası noktasında yeni zaferlere imza atmaya bugünden hazırlanacaklar inşallah şeklinde konuştu.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MEYDANA SIĞMADI

Kutlama ve sünnet şöleni programında ise selamlama konuşması yapan Başkan Oprukçu: 30 ağustos zafer bayramımız şerefli Türk Milleti için kutlu olsun. Ağustos ayı Türk Milletinin ebedi tarihinde zaferler ayıdır. Zafersiz ağustos ayımız yok, Allahın izniyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türk Milletinin Anadoluda ebedi varlığının muhafazası noktasında da bu ağustos ayı müjdelerle gelecek. Nihayetinde huzura, mutluluğa, refaha kavuşacağız. Allahın izniyle Ereğli Belediyesi çalışmaya, hizmet üretmeye devam edecek. Allah biliyor reklama gerek, yok halk biliyor anlatmaya gerek yok. Biz varlığımızı Türk varlığına armağan edeli 64 yıl geçti, 64 yıllık vakfedilmiş bir ömürde hizmet etme şerefimizi yaşıyoruz. Sevgili hemşerilerimiz sizleri seviyoruz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz. İşte varlığımızı Türk varlığına armağan etmenin doğal bir sonucu da 600 tane çocuğumuzun sünnetine vesile olmak. 30 Ağustos Zafer Bayramımızda onların da sünnet şölenini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açı, açığı olmayan, işsizi olmayan, namerde değil merde dahi muhtaç olmayan insanların yaşadığı bir şehri inşa etme çaba ve gayreti içerisindeyiz. Bunu da Allahın izniyle başaracağız. Alınan çok mesafeler var, yarınlarda hepiniz göreceksiniz. Ereğlide inşallah bu süreçte vilayet olacak. Beka derdi olmayacak ülkenin gayrı, beka endişesi yaşamayacağız. Varlığımız Türk varlığına armağan olmaya devam edecek, anlam kazanmaya

devam edecek inşallah hep beraber başarmanın da onurunu ve şerefini yaşayacağız. Ayrımız gayrımız yok, birlik ve beraberliğin rahmete vesile olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz rahmete talibiz onun için Rabb-ül Alemin bizimle, Allah bizimleyse gerisi ne gam. Sizleri seviyor, sayıyoruz, hepinizi Allaha emanet ederken 30 Ağustos Zafer Bayramını, Büyük Taarruzun 100. yıldönümünü, Malazgirtten bu yana gelen tüm zaferlerimizi kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşlarını, yol arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene ifadelerini kullandı.

Program sonunda sünnet çocukları ve ailelerinin mutlulukları yüzlerinden okunurken Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuya teşekkürlerini ilettiler. Programa katılan tüm vatandaşlara Adabağ Organik Tarım Bölgesinde Belediye tarafından üretilen kavun ve karpuzlar dağıtıldı.

Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi
Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi
Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 77206

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...