Sevencan, Kazancınız Bereketli Olsun

Sevencan, Kazancınız Bereketli Olsun

Sevencan, Kazancınız Bereketli Olsun

Sevencan, Kazancınız Bereketli Olsun
2023-05-05 04:15:35

Ereğlinin semt pazarlarından olan Perşembe pazarındaki esnafları tek tek ziyaret ederek Hayırlı işleriniz olsun,kazancınız bol ve bereketli olsun"diyen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan'ın bu ziyaretinde kendisine İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,Meclis üyeleri,Teşkilat mensupları eşlik etti.
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, hem Cumhur İttifakına hem de Milletvekili adayı Sevencan'a destek istediği Pazar esnaflarına hayırlı işler dileklerini iletirken,Ak Parti iktidarının Konya'ya ve Ereğliye hizmetlerinin devamı için pazardaki esnafların desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.
Türkiye Yüzyılında hep birlikte çalışacak ve birlikte kazanacağız. Desteğiniz bizimle olsun. Doğru adamla emin adımlarla istikrarlı bir şekilde hizmette yola devam edelim diyerek Pazar esnafına seslenen Ak Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ilk turda 13.Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçilmesi için destek istedi. Sevecan sözlerine şöyle devam etti: Memleketimiz Ereğliye hizmette yeni hamleler yaparak iktidar hizmetlerini şehrimize sunmaya devam edelim inşallah. Bu noktada desteklerinizi bekliyorum dedi.
Perşembe pazarındaki esnaflar, İnşallah mecliste görelim sizi. Yolunuz açık olsun. Başarılar dileriz. Tabiki mecliste Ereğlili bir Milletvekilimiz olsun. Dualarımız ve desteğimiz sizinle diyerek başarı dilediler.

Sevencan, Kazancınız Bereketli Olsun

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 48813

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA