Kapat !
SARAYÖNÜ DEPLASMANINDA PUANLAR PAYLAŞILDI

SARAYÖNÜ DEPLASMANINDA PUANLAR PAYLAŞILDI

SARAYÖNÜ :1 EREĞLİSPOR,:1

SARAYÖNÜ DEPLASMANINDA PUANLAR PAYLAŞILDI
2022-10-03 06:53:27

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Sarayönü Belediyespor ile 0 – 0 berabere kaldı.
Geçtiğimiz yıllarda güçlü rakip Sarayönü karşısında yenilgiler yaşayan Ereğlispor'un, deplasmanda oynadığı kaliteli futbolu ve yenilmemesi Ereğlispora güveni artırdı.
BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin ilk haftasında deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sarayönü Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleye destek vermek için Ereğliden taraftar grupları ve taraftarlar da geldi.
Maçın başlama düdüğüyle mücadeleye iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor karşısında üstünlük kursa da ilk yarıda istediği sonuca bulamadı ve ilk yarı 0 – 0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla Sarayönü Belediyespor kalesine yüklense de mücadele gol olmadı ve maç 0 – 0 sona erdi.
Beta Trafo Ereğlispor ligin ikinci haftasında evinde Isparta takımı Keçiborlu ile karşı karşıya gelecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14519

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ERKUT’TA TAŞLAR YERİNE OTURDU
ERKUT’TA TAŞLAR YERİNE OTURDU
EREĞLİSPOR’DA HEDEF 3. LİG
EREĞLİSPOR’DA HEDEF 3. LİG