Kapat !
ROZETİNİ AMİL ACAR TAKTI

ROZETİNİ AMİL ACAR TAKTI

İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR

ROZETİNİ AMİL ACAR TAKTI
2022-06-01 05:10:10

İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanlığı yeni üye kayıtlarını almaya devam ediyor. İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, Halkımızın desteği ve güveni sayesinde Partimiz büyüyor ve iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İYİlik kervanına katılmayı tercih eden genç kardeşimiz Cihan Aylaça parti rozetimizi teslim ettim dedi.

Ereğli halkına çağrı yapan Başkan Acar, Biliyorum, her şeyin İYİ olmasını isteyenlerden birisi de sensin. Sadece istemekle olmaz. Katkı sunmak gerekir. Sen de bize katılırsan her şey İYİ olur. Sen de üye ol geleceği değiştir. Yarınlara umut ol sözleri ile halkımızı İYİ Partiye üye olmaya davet etti.

Partiye katılan Cihan Aylaç, yapmış olduğu açıklamada şunları belirtti: "Ereğlili bir genç olarak hedeflerimi ve hayallerimi gerçekleştirebileceğine inandığım, İYİ Partiye üye olmuş bulunmaktayım. Biz Ereğli gençleri olarak her zaman memleketimizin bekası için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizden sonraki kuşak için, onların gelecek kaygısını daha az taşıyabileceği bir hayat standartları oluşturacağız. Bunun için öncelik yerel yönetimin yapacağı projelerdir. Ben de proje üretme anlamında yönetimdeki büyüklerimize yardımcı olacağım. Bu şerefli partiye katıldığım için çok mutluyum. Partimizin iktidar olabilmesi adına sahadaki çalışmalara katılacağım. Yolumuz uzun meşakkatli ama büyüklerimizin de söylediği gibi iyiler her zaman kazanacak." dedi.

ROZETİNİ AMİL ACAR TAKTI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 68682

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE BİR İLK
EREĞLİ’DE BİR İLK
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
TÜRKİYE EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞLAR DERNEĞİ (TEMUD) İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ