Kapat !
Remzi Yücel: Gençler bataklığa sürükleniyor

Remzi Yücel: Gençler bataklığa sürükleniyor

Zafer Partisi Ereğli ilçe başkanı Yücel’den Uyarı

Remzi Yücel: Gençler bataklığa sürükleniyor
2022-12-12 11:16:37

Son dönemde ülkenin değişik bölgelerinde gerçekleşen intihar ve cinayetlere dikkat çeken Zafer Partisi Ereğli ilçe Başkanı Remzi Yücel, kaybolan ve yitirilen canların bir daha gelemeyeceğini belirterek, bataklığa düşen ve çıkış yolunu şiddette bulan nesillerin can ve mal emniyetinden mesul olan yönetici ve iktidarın birinci dereceden sorumlu olduğunu söyledi.

‘İŞSİZLİĞİN GETİRDİĞİ BUNALIM HAKİM

Tefecilik, kumar, sanal para bitcoin, uyuşturucunun kol gezdiğini gençlerin bataklığa sürüklendiğini belirten Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Yücel, "Köşe başlarında zehir tacirleri gençleri zehirlemek için 7/24 mesai yapmaktadırlar. Tefecilik sıradan hatta insanlarımız arasında olağan bir iş kolu almış vaziyette. Azımsanmayacak derecede şans oyunları yani kumar oynatılmaktadır. İşsizliğin getirdiği ağır tahribata binaen bu tür yollara tevessül eden gençlerimiz felakete sürüklenmektedirler. İnsanımızın beden, ruh, akıl, mal güvenliğinin tesisini sağlamakla yükümlü iktidar şov yapmak dışında toplumdan kopmuş ve kendilerine yeni ve suni bir dünya inşaa etmişlerdir. Ve bu şartlarda iktidar miadını doldurmuştur"

#EreğliZaferPartisi

#RemziYücel

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 13602

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKATÇEKTİ
UMUT AKPINAR ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKATÇEKTİ
Başkan Akpınar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Başkan Akpınar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti