Kapat !
REMZİ YÜCEL BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

REMZİ YÜCEL BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Ereğli Zafer Partisi İlçe Başkanı Yücel’den Kamuoyuna

REMZİ YÜCEL BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
2022-06-28 08:09:31

27.06.2022 tarihinde, saat 11.30 sıralarında Genel Başkanımız Ümit Özdağ Hatay İli girişinde valilik emriyle kolluk kuvvetleri tarafından durdurulmuş, Hatay İline girmesi engellenmiştir.

Öncelikle, hukuka ve ahlaka aykırı olan bu tutumu esefle kınıyoruz. Anayasal bir hak olan seyahat özgürlüğü ve toplantı düzenleme hakkı, hiç bir yasal gerekçe olmadan Hatay Valiliği tarafından engellenmiştir. Ancak hiç kimse unutmamalıdır ki, şehit ve gazi kanlarıyla alınmış bu topraklara giriş hakkı yalnız Yüce Türk Milleti tarafından verilebilmektedir. Hiç bir kimse, hiç bir vali, haksız ve hukuksuz bir şekilde, bu kutsal topraklara girişe engel olamayacaktır. Tarihe bir kara leke olmaya çalışan bu anlayışa sessiz kalmayacağımızı, vatanın her bir karışına Zafer Partisi olarak sahip çıkacağımızı, bu sessiz istilayı her ne olursa olsun durduracağımızı bildirmek isteriz.

ZAFER PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 98911

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ