Kapat !
Remzi Yücel: alt#101;rnatif Partiyiz

Remzi Yücel: alt#101;rnatif Partiyiz

Zafer Parti Ereğli ilçe başkanı Yücel, seçeneksiz değilsiniz dedi

Remzi Yücel: alt#101;rnatif Partiyiz
2022-10-09 05:02:34

Gazetemiz aracılığı ile halka seslenen Remzi Yücel Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyoruz. Bu ilginin nedeni, Zafer Partisinin son zamanlardaki siyaseti, mücadelesi ve direnişidir. Nerede bir haksızlık varsa, nerede bir hukuksuzluk varsa Zafer Partisi oradadır, Zafer Partisi onların yanındadır. Ülkeyi yönetemediklerini biliyoruz. Ülkede krizin olduğunu biliyoruz. Ülkede açlığın, sefaletin, yoksulluğun, hukuksuzluğun, adaletsizliğin olduğunu biliyoruz ve buna her gün tanıklık ediyoruz. Artık bu iktidar bu ülkeyi yönetemiyor. Ereğli halkı iyi bilir. Ereğli esnafı iyi bilir. Ereğlideki kadınlar iyi bilir. Ereğlili gençler iyi bilir ve Ereğlili işçiler, üreticiler iyi bilir. Bu iktidar gidecek başka yolu yok. Başka alternatifimiz elbette ki var. AKP-MHP iktidarını seçimlerde iktidardan indirmek ve seçim sandıklarında yok etmek bizim en birinci görevimizdir. Türk halkı bu kadar zulmü, bu kadar zoru hak etmiyor ve Türk halkı bu iki blok arasında asla ve asla bir tercih yapmak zorunda kalmamalıdır dedi.

BU ÜLKEYE HUZURU GETİRECEĞİZ

Zafer Partisi Ereğli ilçe başkanı Remzi Yücel, Zafer Partisi iktidarında bu ülkeye huzurun geleceğini söyleyerek, Mevcut partilerin net bir göçmen politikası yok. Bizim ülkeyi istila etmeye çalışanlara karşı tavrımız net görüşümüz tekdir. Göçmenler gidecek, ülke huzura kavuşacaktır

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43434

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA