tORKU

Kapat !
POZANTI YOLU KENARINA ATILMIŞ KADIN CESEDİ BULUNDU
Colombia

POZANTI YOLU KENARINA ATILMIŞ KADIN CESEDİ BULUNDU

.

POZANTI YOLU KENARINA ATILMIŞ KADIN CESEDİ BULUNDU
2020-02-21 17:56:22

Akçatekir karayolu üzeri vali çeşmesi mevkiinde yol kenarına atılmış kadın cesedi bulundu.

Adananın Pozantı ilçesinde evli bir kişi, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı, ardından başını taşla ezerek öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfada yaşayan ve evli olan O.Ç. 23 yaşındaki Zeliha Armağan ile evlenmek istedi. İddiaya göre, kuma gitmeyi kabul etmeyen Zeliha Armağan, İzmire akrabalarının yanına kaçtı. Bu durumu öğrenen O.Ç. ise kayınbabası H.Ç. ile İzmire giderek genç kadını evlenmek için ikna etmeye çalıştı.

H.Ç. ile O.Ç. genç kadını alıp otomobil ile Şanlıurfaya gitmek üzere yola çıktı. O.Ç. yol boyunca Armağanı ikna etmeye çalıştı ancak bir türlü ikna olmayınca O.Ç. Adananın Pozantı ilçesinde Vali Çeşmesi mevkiinde otomobili durdurdu ve genç kadını yol kenarındaki uçurumdan aşağı attı. O.Ç. daha sonra da Armağanın yanına gidip ölüp ölmediğini kontrol etti. Genç kadının ölmediğini fark eden O.Ç. Armağanın başını taşla ezerek öldürdü.

KAÇMAK İSTEYEN ZANLI ŞANLIURFADA YAKALANDI

Gün içerisinde M.Ç. isimli kişi Şanlıurfada polis merkezine giderek akrabası O.Ç.nin Zeliha Armağanı öldürdüğünü ileri sürdü. Polis, Adana polisi ile irtibata geçti. M.Ç.nin verdiği adreste ve O.Ç.nin otomobilinin Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından yapılan aramalarda Armağanın cesedi bulundu. Polis zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Kadının cesedi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Adana polisi kısa sürede zanlıların Şanlıurfada olduğunu ve Suriyeye kaçma planı yaptıklarını saptadı. Polis daha sonra da iki zanlıyı yakaladı. Zanlılar, Adanaya getirilerek sorguya alınacak.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95778

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA YİNE ÖRNEK OLDU
KONYA YİNE ÖRNEK OLDU
Konya Büyükşehir 9-10 Ağustos tarihinde Ereğli’de Şenlik Düzenliyor
Konya Büyükşehir 9-10 Ağustos tarihinde Ereğli’de Şenlik Düzenliyor