Kapat !
ÖZDAĞ’DAN PEKER HAMLESİ

ÖZDAĞ’DAN PEKER HAMLESİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ TBMM’de basın açıklaması yaptı.

ÖZDAĞ’DAN PEKER HAMLESİ
2022-10-26 21:54:23

‘AK Parti iktidarı, Sedat Pekerin konuşmasını engellemek için büyük bir uluslararası boyutu olan kampanyanın zaman zaman suikast iddialarına kadar ulaşma ihtimali olduğu kamuoyunda duyulmuştur. Pekerin konuşmasının engellenmesi için milli meselelerde taviz vermeye hazır olduklarını da düşünüyorum. dedi

‘Zafer Partisinin sığınmacıları ülkelerine yollamak dışında bir politikası olmadığının Saray rejimi ve çakma muhalefet tarafından iddia edildiğini görüyoruz. Oysa bizim gerçekleştireceğimiz programlara Cumhur İttifakı ve Millet İttifakının hayalleri bile yetmez. Sadece sığınmacı ve kaçakları vatanlarına geri yollamakla kalmayacağız. Yolsuzluk sonucu elde edilen ve Türkiyeden kaçırılan paraları da Türk Milletine geri vermek üzere ülkemize getireceğiz. Bu çerçevede yolsuzluğun boyutlarını en iyi bilenlerin başında gelen Sedat Pekerin tanık koruma programı kapsamında Türkiyeye geri dönmesini sağlayacağız. ‘‘ifadesinde bulundu.

Pekere Tanık Koruma
Sedat Peker Türkiyeye geri dönmeden önce kendisi ile Birleşik Arap Emirliklerinde görüşmeyi, kendisi ve ailesinin mevcut durumunu yerinde görmeyi arzu ediyorum. Bu amaçla dün Birleşik Arap Emirliği Büyükelçisine bir resmi mektup yazarak, Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak ülkesini ziyaret etmek istediğimi bildirdim. Bu ziyaret sırasında Sedat Peker ile görüşeceğimi ifade ettim. AK Partinin ziyaretimi ve Peker ile görüşmemi engellemek için büyük çaba harcayacağını biliyorum. Ancak Birleşik Arap Emirliği yöneticilerinin bu baskılara boyun eğmeyeceğini umut ederim. ‘dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 13377

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...