ÖRNEK KÜTÜPHANE YAPILIYOR

ÖRNEK KÜTÜPHANE YAPILIYOR

BAŞKAN ALTAY: “HER YAŞTAN HEMŞEHRİMİZ İÇİN ÖRNEK BİR KÜTÜPHANE YAPIYORUZ

ÖRNEK KÜTÜPHANE YAPILIYOR
2024-01-28 20:15:20

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Kütüphanesinin yapımına başlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre kazandırılacak Şehir Kütüphanesinin inşaatında çalışmalara başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiyenin en güzel kütüphane binalarından birisini yapmak için kolları sıvadıklarını belirterek, yeni kütüphane binasının üniversite şehri Konya için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç duyulan her alanda yürüttükleri çalışmalara devam ettiklerini aktaran Başkan Altay, Şehir Kütüphanesi inşaatımızda çalışmalara başladık. Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz. ‘Çok güzel olacak lafla olmaz, icraatla olur. Şehir kütüphanemiz de çok güzel olacak ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 72295

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI