Kapat !
ORHAN SOYLU EMEKLİ OLDU

ORHAN SOYLU EMEKLİ OLDU

Ziraat Mühendisi Soylu: Ziraatçının Emeklisi Olmaz

ORHAN SOYLU EMEKLİ OLDU
2023-03-16 14:14:56

Geçmiş dönem Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde bulunan Ziraat Mühendisi Orhan Soylu, son noktayı koydu.

#ZiraatçınınEmeklisiOlmaz belirteci ile paylaşım yapan Soylu, emeklilik sonrasında da ziraatla uğraşacağının mesajını verdi.

Sosyal medya hesabından emekliliğini duyurun Orhan Soylu şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 35 yıllık memurluk hayatımızın sonuna geldik. Bu uzun yolculukta mutlu olduğumuz zamanlar da oldu hüzünlendiğimiz anlarda oldu. Ama daha çok mutlu anılar biriktirdiğimiz mutlu anlarımız oldu. Güzel dostluklarımız kıymetli arkadaşlıklarımız oldu. Özellikle Ereğli'miz için güzel ve kalıcı hizmetler verdiğimizi umut ediyorum ve bugün itibariyle Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekliye ayrılmış bulunuyorum. Bu uzun yolculuğumda yanımda olan ve her zaman desteklerini hissettiğim kıymetli aileme, dostlarıma ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Şimdi yeni bir yola çıkma zamanı ... Mevlana'nın dediği gibi "Yol ancak yola çıkana görünür Hakkımızda hayırlısı... Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ifadelerini kullandı.

Ziraat Mühendisi Orhan Soylu çalışmış olduğu yılların anısına İlçe Tarım Müdürü Ahmet Aydın Sarıcadan plaket alarak sivil hayata ilk adımı attı.

#ZiraatçınınEmeklisiOlmaz

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 11916

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI