OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

Başkan Hüseyin Oprukçu#39nun Yol Arkadaşları BiDaha Diyor

OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK
2024-02-09 18:13:32

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Korkut Ata Sosyal Tesislerine taşıdığı Ali talip Özdemir Aş Ocağı açılış töreninin ardından yol arkadaşlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaparak sendika müjdesini de paylaştı.

BİR VE BERABER OLMAYA, BİRLİKTE BAŞARMAYA KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ, ALLAHIN İZNİYLE EL BİRLİĞİYLE, GÖNÜL BİRLİĞİYLE BAŞARMAYA MECBUR DEĞİL, MAHKUMUZ

Başkan Oprukçu toplantıya: Açılış yapmadık, temel atmadık ama çalıştık arkadaşlar, bir taraftan da yoklukla mücadele ettik. Ereğli hizmet görsün diye çalıştık. Yapılmaz, olmaz denilen her şeyi önceki Belediye Başkanlığım döneminde de yaptığımı hepiniz biliyorsunuz. Gidin bütün mahallelere bakın ayırmadan hizmet ettik ve adam gibi hizmet sürecini kazasız, belasız tamamlayacağız. Bir ve beraber olmaya, birlikte başarmaya kararlı bir şekilde de devam edeceğiz, Allahın izniyle. El birliğiyle, gönül birliğiyle başarmaya mecbur değil, mahkumuz. Kendim için, nefsim için değil, bunu için Ereğli Belediye Başkanlığında bir gün oturmam. Ama bu şehir Mekke ve Medineye vakfedilmiş bir arazi üzerinde kurulu bir şehir, insanı da mübarek, en kötüsü vatanına ihanet etmez. Bir Belediye Başkanı düşünün kapısı hep açık gelip de görüşemedim Hüseyin Oprukçu seninle diyen bir Allahın kuluna rastlamadım. Herkes geldi, dostu da düşmanı da, iyisi de kötüsü de geldi, o kapı Şehr-i Emin sıfatını taşıyan Belediye Başkanının kapısı, o kapı kimseye kapanmadı, kapanmamak üzere de devam ediyoruz, Allahın izniyle bir şey istiyorum ya; tabutundan tutmadan önce birbirimizin elinden adam gibi tutalım istiyorum. Tekrarı yok bu seçimlerin yarın pişman oluyorsunuz, eyvah diyorsunuz ama iş işten geçiyor. Benim seçimim dündü, bu benim seçimim değil, ben artık vakfettiğim ömrümün kalanını huzur şehri Vilayet Ereğliyi görmek suretiyle siyasi ömrümü tamamlamak istiyorum şeklindeki ifadelerle başladı.

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ BEY DE EREĞLİNİN VİLAYET OLMASINI EN AZ BENİM KADAR İSTİYOR"

Sonrasında Başkan Oprukçu: Aldığım sözler var, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile abi, kardeş olarak 50 yıla yakın yol yürüdüm. O da Ereğlinin Vilayet olmasını en az benim kadar istiyor. Ve bunu birçok defa taahhüt etti hatta genel anlamda taahhüdünü de hepiniz Meclis Grup Toplantısı konuşmasında duydunuz. Devlet Bahçeli Beyi görüyorsunuz, tanıyorsunuz. Devlet Bahçeli Bey için Türkiyenin terörle mücadelesini başarıyla sonuçlandırmasında önemli, Türk Devletinin ve Türk Milletinin Anadoluda ebedi varlığını inşasından gayrı hiçbir derdi yok. O da milletimize ve devletimize vakfettiği bir ömrünü yaşıyor, şükürler olsun şeklinde konuştu.

OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK
OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK
OPRUKÇUYA YOL ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23822

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI